Sport

Roberto Bordin, nemulțumit după Farul – Sheriff 1-0: ”Meritam egalul”

Antrenorul Roberto Bordin s-a arătat dezamăgit la finalul meciului Farul - Sheriff 1-0 și a lăudat prestația portarului Marian Aioani.
13.07.2023 | 08:00
Roberto Bordin nemultumit dupa Farul  Sheriff 10 Meritam egalul
Antrenorul Roberto Bordin s-a arătat dezamăgit la finalul meciului Farul - Sheriff 1-0 și a lăudat prestația portarului Marian Aioani. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Marinarii” s-au impus la limită în partida de pe teren propriu împotriva campioanei Moldovei și au acum prima șansă la calificare. Returul se va disputa marți, 18 iulie, de la ora 20:00, la Tiraspol.

Reacția lui Roberto Bordin după Farul – Sheriff 1-0

La finalul partidei Farul – Sheriff 1-0, din prima manșă a turului 1 preliminar al Champions League, antrenorul italian al oaspeților, Roberto Bordin, a vorbit despre faptul că formația sa merita un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci foarte disputat pentru ambele echipe. În prima repriză a fost foarte echilibrat. Echipa merita egalul, portarul a apărat de câteva ori foarte bine. Dar ăsta este fotbalul. Echipa mea a jucat bine, trebuia să fie mai curajoasă, dar am creat 4-5 situații importante, puteam să marcăm.

La final, era mai bine un rezultat de 1-1 pentru că am creat mult, am reacționat bine. Ştiam că Farul e o echipă importantă, a câştigat campionatul cu multe formații importante”, a declarat Bordin.

ADVERTISEMENT

Marica, avertisment pentru jucătorii campioanei României

Gică Hagi s-a arătat mulțumit de felul în care au debutat ”marinarii” în manșa tur a confruntării din primul tur preliminar Champions League și a anunțat că 11 jucători nu vor merge la meciul de campionat cu Hermannstadt pentru a pregăti returul cu Sheriff.

Căpitanul Denis Alibec s-a arătat și el mulțumit de faptul că Farul nu au încasat gol și a anunțat că echipa vor merge la Tiraspol pentru a se bate la calificare, pentru că a arătat că nu este cu nimic mai prejos.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica este de părere că victoria a fost meritată, însă îi avertizează pe jucătorii ”marinarilor” că trebuie să fie atenți, chiar dacă intră cu un avantaj de un gol în partida retur de la Tiraspol.

Președintele campioanei României, Gică Popescu, consideră că scorul putea să fie 3-0 în favoarea Farului, ținând cont de ratările din prima repriză ale lui Adrian Mazilu, despre care a spus că are oferte, însă că nu este nimic concret.

ADVERTISEMENT

”În puținul timp avut la dispoziție am reușit să câștigăm. Mergem acolo cu speranța calificării, pentru că este ceea ce ne dorim. Știam că așa va fi, trebuie să fii pregătit când joci în cupele europene. O victorie nu e un miracol, e un lucru normal. Trebuia să batem 3-0”, a spus Popescu.

ADVERTISEMENT