Sport

Gică Hagi i-a făcut tactica lui Gigi Becali la cununia lui Ianis: „Cel mai bun vârf pentru FCSB!”

Gică Hagi i-a dat sfaturi lui Gigi Becali în materie de atacanți chiar la cununia lui Ianis. Patronul FCSB a dezvăluit discuția pe care a avut-o la petrecere.
10.01.2024 | 10:12
Gica Hagi ia facut tactica lui Gigi Becali la cununia lui Ianis Cel mai bun varf pentru FCSB
Gigi Becali a dezvăluit discuția pe care a purtat-o cu Gică Hagi la cununia lui Ianis despre tactica de la FCSB. Foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi și Gigi Becali au stat de vorbă la cununia lui Ianis, fiul „Regelui”, care a avut loc chiar de Crăciun. Patronul FCSB a declarat că vrea să aducă un atacant în perioada de mercato din această iarnă și i-a cerut sfaturi chiar lui Gică Hagi. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că va asculta sfaturile primite de la fostul decar al naționalei României.

Gică Hagi i-a făcut tactica lui Gigi Becali la cununia lui Ianis: „Cel mai bun vârf pentru FCSB!”

Gigi Becali a fost unul dintre invitați la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Patronul FCSB a fost sufletul petrecerii și la un moment dat chiar a luat microfonul și i-a încântat pe ceilalți invitați. Omul de afaceri a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Gică Hagi la petrecere.

ADVERTISEMENT

Managerul tehnic al Farului i-a recunoscut lui Gigi Becali că echipa de la malul Mării Negre nu mai are forța de a se lupta la titlu în acest sezon. De asemenea, Gică Hagi l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu transfere vreun atacant, ci să-l joace pe Florinel Coman în acea poziție.

„Am vorbit despre fotbal cu el (n.r.- cu Hagi la cununia lui Ianis) și i-am spus că-mi mai trebuie un atacant. ‘Dă-mi un sfat, că și-așa nu te bați cu mine acum’. A recunoscut că n-are cum, că a făcut maximum cu echipa aia.

ADVERTISEMENT

„Vei avea un atacant cum nu s-a mai văzut în România”

A spus: ‘Nu mai căuta atacant, bagă-l pe șeptar (n.r.- Florinel Coman) și vei avea un atacant cum nu s-a mai văzut în România!’ Bă, Gică, dar nu vrea!’ Și m-am dus la masa lui Coman și i-am spus că Hagi spune că poți să fii atacant!

‘Bă, te bag atacant’! MM îmi spune că el nu vrea. Dar, săracul, ca să nu mă refuze pe mine, a zis ‘Da, nea Gigi. Dar măcar să mă antrenez așa’. Ca atare, vom încerca așa. Voi urma sfatul lui Hagi”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în prima parte a sezonului. Crescut la Academia „Gheorghe Hagi”, jucătorul în vârstă de 25 de ani a marcat 8 goluri și a oferit 8 pase decisive în 19 partide din SuperLiga.

Florinel Coman, fotografie virală cu Gică Hagi la cununia lui Ianis

Florinel Coman a fost prezent la cununia lui Ianis Hagi alături de soția sa Ioana și de fetița lor. „Șeptarul” de la FCSB a petrecut alături de foștii coechipieri Ianis Hagi, Denis Drăguș și Carlo Casap, însă nu a ratat momentul și s-a fotografiat cu Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman și Gheorghe Hagi
Florinel Coman și Gheorghe Hagi la cununia civilă a lui Ianis. Sursă foto: Instagram @florinelcoman

„Totul”, a fost mesajul pe care Florinel Coman l-a alăturat fotografiei alături de cel care l-a lansat în fotbal. Coman a făcut pasul la FCSB în august 2017, când Gigi Becali i-a plătit 3 milioane de euro lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.88 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB - UTA Arad