Sport

Gică Hagi îl felicită pe Ianis: „Sunt foarte fericit că e pe teren! E abia la 50% din potențialul său”

Gică Hagi l-a felicitat pe Ianis după meciurile naționalei României și a spus că fiul său este abia la 50% din potențial.
22.06.2023 | 16:31
Gica Hagi il felicita pe Ianis Sunt foarte fericit ca e pe teren E abia la 50 din potentialul sau
Gică Hagi îl felicită pe Ianis. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” este bucuros că Ianis a revenit pe teren și spune că acesta va arăta din ce în ce mai bine pe măsură ce joacă meciuri la Rangers, dar și la naționala României.

Gică Hagi îl felicită pe Ianis

Gică Hagi este fericit pentru că Ianis a revenit la naționala României și a spus că fiul său este abia la 50% din potențial și că va crește pe măsură ce va juca mai multe meciuri la echipa de club:

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit că Ianis e pe teren din nou, arată mai bine pe zi ce trece. Sunt foarte fericit că e pe teren, are nevoie de încredere și să revină cât mai repede la forma pe care o avea la Rangers și la echipa națională.

Când a avut mingea și când a primit mingi eu cred că a ales cele mai bune soluții. Jocul colectiv contează foarte mult. Dacă ne apărăm mai mult, e greu ca atacanții sau mijlocașii să iasă în evidență”.

ADVERTISEMENT

„Crește în rezistență fizică, crește în ritmul jocului. Ianis e abia la 50% din potențialul său! E logic! A lipsit un an și ceva, arată foarte bine pe teren, s-a refăcut complet și o să arate din ce în ce mai bine pe zi ce trece.

Cu siguranță va reveni mult mai puternic! Este și normal. Odată ce intri în ritm cu ceilalți, te întorci la forma ta”, a mai spus Gică Hagi, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie. Reacția lui Gică Hagi

Gică Hagi a reacționat după ce Ianis și-a cerut iubita în căsătorie: O bucurie! Sunt bucuros, bravo lui că își asumă, e responsabil. E un copil liniștit care știe ce face în viață.

Eu, ca părinte, sunt foarte mulțumit. Încă n-am stabilit nimic, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Le-am zis să se împace bine, să țină unul la celălalt și să meargă împreună în viață”.

ADVERTISEMENT

„Așa sunt puternici! E multă fericire. Mă bucur că Ianis crește, copiii devin responsabili. El știe foarte bine ce face”, a mai spus Gică Hagi, plin de bucurie.

ADVERTISEMENT
Tags: