Fotbal intern

Gică Hagi, întâlnire cu Fatih Terim, antrenorul alături de care a scris istorie la Galatasaray. Jucătorii Viitorului, colegi de cantonament cu echipa turcă. FOTO

11.01.2020 | 20:20
Gica Hagi intalnire cu Fatih Terim antrenorul alaturi de care a scris istorie la Galatasaray Jucatorii Viitorului colegi de cantonament cu echipa turca FOTO
ADVERTISEMENT

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul Constanța, a avut parte de o surpriză extrem de plăcută în cantonamentul din Turcia. ”Regele” s-a întâlnit cu mentorul său din perioada Galatasaray, legendarul Fatih Terim.

Gică Hagi, întâlnire cu Fatih Terim, antrenorul alături de care a scris istorie la Galatasaray. Jucătorii Viitorului, colegi de cantonament cu campioana Turciei

Echipa antrenată de Hagi a ajuns în cantonamentul din Turcia, iar cel mai mare fotbalist român din toate timpurile a avut o surpriză plăcută la baza de cazare. Elevii ”Regelui” sunt colegi de cantonament cu vedetele de milioane ale campioanei Turciei.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, Gică Hagi s-a întâlnit cu Fatih Terim, antrenorul alături de care a scris istorie în Superliga Turciei, dar și în fotbalul european. Contul oficial de Facebook al turcilor a postat o imagine cu cele două legende ale clubului, la care i-au adăugat și un comentariu pe măsură.

”Legendarul Gică Hagi, prezent în Antalya pentru cantonamentul de iarnă cu echipa sa, a vizitat echipa noastră și pe directorul tehnic Fatih Terim la hotelul în care suntem cazați”, au scris turcii.

ADVERTISEMENT

Fanii au comentat fotografia postată de clubul Galatasaray: ”O legendă cum nu vom mai avea”

Fanii celor de la Galatasaray au reacționat cu sute de comentarii la fotografia postată pe site-ul de socializare. Cum era de așteptat, aceștia au numai cuvinte de laudă pentru ”Regele” Hagi.

  • ”Gică Hagi, o legendă pe care clubul nostru a avut-o. Nu vom mai avea niciodată fotbaliști ca el”
  • ”Un talent unic. Un fotbalist care ne încânta ori de câte ori avea mingea la picior”
  • ”Cel mai mare jucător din istoria clubului nostru. Locul tău nu va fi luat niciodată de alt fotbalist”
ADVERTISEMENT

Gică Hagi, o legendă pentru fanii Galatei 

Gică Hagi a scris istorie la Galatasaray, atât în campionatul intern, cât și în cupele europene. În 2000, Galatasaray s-a impus in finala Cupei UEFA, în fata echipei Arsenal Londra, scor 4-1 după loviturile de departajare.

La acel meci meci, Hagi a fost trimis din primul minut de Fatih Terim și a fost eliminat în minutul 93. La Galatasaray a evoluat în finala din 2000 a Cupei UEFA si Gică Popescu, care a fost integralist și a marcat golul de 4-1 de la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Gică Hagi se vor pregăti pentru a doua parte din sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1 în Antalya, la Belek. Fotbaliștii de la Viitorul Constanța vor juca și cinci meciuri amicale în perioada petrecută în Turcia.

Iată meciurile amicale pe care le va juca Viitorul:

  • 14 ianuarie – FC Viitorul – Young Boys Berna (Elveția)
  • 17 ianuarie – FC Viitorul – Olimpik Donetsk (Ucraina)
  • 21 ianuarie – FC Viitorul – Sturm Graz (Austria)
  • 24 ianuarie – FC Viitorul – Balkani (Kosovo)
  • 24 ianuarie – FC Viitorul – Jagiellonia (Polonia)
ADVERTISEMENT
Tags: