News

Întâlnire surpriză în Dubai la restaurantul celebrului Salt Bae! Cum l-a luat la mişto Prodanca pe Ianis, fiul lui Gică Hagi. Toată masa a izbucnit în râs. EXCLUSIV

06.01.2020 | 15:48
Intalnire surpriza in Dubai la restaurantul celebrului Salt Bae Cum la luat la misto Prodanca pe Ianis fiul lui Gica Hagi Toata masa a izbucnit in ras EXCLUSIV
Întâlnire surpriză în Dubai la restaurantul celebrului Salt Bae! Cum l-a luat la mişto Prodanca pe Ianis, fiul lui Gică Hagi. Toată masa a izbucnit în râs. EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Între Anamaria Prodan şi familia Hagi nu sunt cele mai calde relaţii, mai ales că tensiunile au fost alimentate în ultimele luni de câteva declaraţii ale impresarului în care Ianis Hagi a fost făcut praf. FANATIK a aflat că înainte de Revelion a avut loc o întâlnire surpriză între familia Reghecampf şi Ianis Hagi, în Dubai, la restaurantul de lux Nusr-Et. 

Întâlnire surpriză în Dubai la restaurantul celebrului Salt Bae! Familia Reghecampf s-a întâlnit cu Ianis şi Răzvan Marin

Familia Reghecampf a fost la localul celebrului chef Salt Bae, recunoscut pentru stilul aparte în care serveşte fripturile, având un adevărat ritual în faţa clienţilor. Dar, surpriză, la câteva mese distanţă, se aflau Ianis Hagi şi Răzvan Marin alături de iubitele lor.

ADVERTISEMENT

Băieţi cumsecade, Ianis Hagi şi Răzvan Marin s-au ridicat şi au mers să îi salute pe Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Cu Reghe chiar s-au îmbrăţişat, lucru care nu s-a întâmplat şi cu Anamaria ?

În schimb, Anamaria i-a invitat pe cei doi fotbalişti să stea împreună la masă la un pahar de şampanie, moment în care Marin şi Ianis s-au scuzat spunând că ei nu vor să consume alcool, chiar dacă sunt în vacanţă. Anamaria Prodan a răspuns în glumă cu o înţepătură pentru cei doi fotbalişti: “Ianis, apă bei, apă jucaţi!”, a fost gluma Prodancei care a făcut ca toată masa să izbucnească în râs.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, principalul contestatar al lui Gică Hagi: “E sindromul părintelui care își dorește cu disperare ca băiatul să devină mai bun decât a fost el”

Impresarul a lansat în finalul anului trecut un atac la adresa lui Gică şi Ianis Hagi, pe tema “numărului 10” de la echipa naţională, fiind nemulţumită de faptul cu Nicu Stanciu a fost deposedat de tricou, care i-a revenit lui Ianis:

“Numărul 10 i-a fost luat lui Stanciu la presiunile fabuloase ale tuturor! Că merita Ianis Hagi numărul 10! Contra a fost distrus când nu i-a convocat pe Ianis Hagi și pe Marin! Nu? A fost revoluție, ce nenorocit e Contra! I-a chemat până la urmă. Și ce s-a întâmplat?!”, a spus Anamaria pentru gsp.

ADVERTISEMENT

Nici Gică Hagi n-a scăpat: “Ianis are valoare, dar mai sunt pași pe care trebuie să-i facă. Cu presiunea pe care o aplică presa și tatăl lui, din partea tuturor, n-o să poată niciodată să facă pașii aceștia! E sindromul părintelui care își dorește cu disperare ca băiatul să devină mai bun decât a fost el”

„Bărbații din fotbal sunt frustrați că Anamaria Prodan vorbește la televizor lucrurile pe care ei le vorbesc doar acasă, sub plapumă. Aceste lucruri vin din personalitate și cultură. Ce ar putea să-mi facă mie Gică Hagi? El e intangibil, unic, rege și nu avem să spunem nimic?! Ianis e de națională, dar nu merită să fie titular sau să poarte numărul 10. Am ajuns să cred că sunt alți antrenori din grupul lui Gică care se roagă la Dumnezeu să nu se «strice» cu Hagi”, Anamaria Prodan

  • 1200 de euro costă o friptură la restaurantul Nusr-Et din Dubai
  • 4 milioane de euro a plătit Genk pentru Ianis Hagi în vară
ADVERTISEMENT