Sport

Gică Hagi l-a fermecat pe Florinel Coman! Dezvăluiri despre ajutorul oferit fotbalistului de la FCSB: „Nu doar în fotbal, ci și în viață”

Florinel Coman a făcut dezvăluiri interesante despre Gică Hagi, omul care l-a ajutat cel mai mult în fotbal. Jucătorul de la FCSB a avut numai cuvinte la superlativ despre "Rege".
13.04.2024 | 10:21
Gica Hagi la fermecat pe Florinel Coman Dezvaluiri despre ajutorul oferit fotbalistului de la FCSB Nu doar in fotbal ci si in viata
Florinel Coman, despre Gică Hagi. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Florinel Coman a vorbit la superlativ despre Gică Hagi. Fotbalistul celor de la FCSB susține că fostul său antrenor l-a ajutat atât în fotbal, cât și în viața personală.

Gică Hagi l-a fermecat pe Florinel Coman! Dezvăluiri despre ajutorul oferit fotbalistului de la FCSB: “Nu doar în fotbal, ci și în viață”

Florinel Coman este conștient de impactul pozitiv pe care Gică Hagi l-a avut asupra carierei sale, dar și asupra vieții personale. Fotbalistul lui FCSB îi este recunoscător “Regelui” pentru ajutorul pe care acesta i l-a oferit încă de tânăr. În discursul său, Coman a folosit doar cuvinte mari la adresa mentorului său.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine dânsul (n.r. Gheorghe Hagi) este numărul 1. M-a ajutat enorm de mult și nu o să uit lucrul acesta. Nu m-a ajutat doar la fotbal, ci și în viață.

A fost ca un profesor pentru mine. Mi-a dat încrederea de care un tânăr are nevoie să facă pasul în fotbalul mare. Am parcurs toți pașii pentru a ajunge aici unde sunt.

ADVERTISEMENT

Am emoții de fiecare dată când îl văd pe dânsul, pentru că știu cât se dedică și cât muncește de dimineață până seara. Merge la fiecare antrenament din academie, de la cei mai mici până la cei mari. E o mașinărie”, a spus Florinel Coman la Superliga Show.

Coman, despre secretul lui FCSB din acest sezon

Chiar dacă vrea să plece de la FCSB, Florinel Coman a susținut că vrea să dea totul până la finalul sezonului pentru a câștiga titlul cu actualul său club. Șeptarul “roș-albaștrilor” a discutat și despre secretul formației lui Gigi Becali din acest campionat.

ADVERTISEMENT

“Se poate spune și asta datorită reușitelor. Mă simt foarte bine. Poate sunt la cel mai bun nivel al meu de când joc fotbal, dar mai am foarte mult de crescut.

Atmosfera e excepțională, avem omogenitate. Nu cred că merge cu seriozitate la un grup atât de tânăr care își dorește să fie campion. E clar când e vorba de seriozitate, de muncă, nu se dă nimeni în spate. Dar știm să alternăm seriozitatea cu puțină relaxare.

ADVERTISEMENT

Ignorăm clar mesajele acestea. Știm ce avem de făcut, știm cât de greu este și plus de alta știm cum am pierdut campionatele trecute”, a mai spus Florinel Coman în cadrul interviului.

ADVERTISEMENT