Sport

Gică Hagi, probleme înainte de Farul – Flora: „Alibec nu s-a antrenat”. Situația lui Budescu

Gică Hagi are noi probleme de lot înainte de turul dintre Farul și Flora din preliminariile UEFA Conference League. Cum arată situațiile lui Denis Alibec și Constantin Budescu.
09.08.2023 | 16:31
Gica Hagi probleme inainte de Farul  Flora Alibec nu sa antrenat Situatia lui Budescu
Gică Hagi a prefațat derby-ul Dinamo - Farul din SuperLiga. Foto: captură Youtube - @Farul TV
ADVERTISEMENT

Continuă problemele de lot ale lui Gică Hagi înainte de meciul tur dintre Farul și Flora Talinn din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League, joi, 10 august, ora 20:30. Campioana României are nu mai puțin de 3 absenți, în timp ce Denis Alibec este incert. Totodată, Gică Hagi lasă de înțeles că este greu de crezut ca Budescu să debuteze pentru „marinari” contra campioanei Estoniei.

Gică Hagi, laude pentru adversari înaintea meciului direct: „Întâlnim o echipă puternică din toate punctele de vedere”

În meciul tur, Farul primește vizita celor de la Flora Talinn la Constanța. Formația pregătită de Gică Hagi joacă împotriva nordicilor după înfrângerea din campionat, scor 2-3 cu Petrolul Ploiești în etapa a patra. De cealaltă parte, Flora a demolat-o în campionat pe Kuressaare, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

„Este încă o provocare, o experienţă în Europa. Un meci în două manşe, unde trebuie însă să fim noi, să încercăm să ne depăşim, să dăm tot ce avem mai bun, să fie versiunea noastră în care fiecare să exceleze, să dea ce are mai bun, pentru a avea şanse să trecem turul.

Întâlnim o echipă puternică din toate punctele de vedere, în sensul de jucători care sunt puternici, înalţi, cu o disciplină tactică foarte bună, atât ofensiv, cât şi defensiv. E o campioană şi trebuie să ai un respect total în privinţa aceasta.

ADVERTISEMENT

Trebuie să jucăm foarte bine ca să putem să trecem. Nimic nu e uşor. Cel mai greu lucru e să demonstrezi că eşti încă o dată foarte bun sau să demonstrezi că eşti mai bun ca adversarul. Fiecare meci e o provocare. Acest lucru trebuie să fie în mintea noastră a staff-ului şi a jucătorilor”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare meciului.

Gică Hagi, probleme înainte de Farul – Flora: „Alibec nu s-a antrenat”

Gustavo, Benchaib, Borgnino s-au accidentat, iar Gică Hagi nu se va putea baza pe cei trei jucători la meciul cu Flora Talinn. Totodată, antrenorul-finanțator al „marinarilor” a dezvăluit că Denis Alibec nu s-a antrenat cu echipa, după meciul cu Urartu.

ADVERTISEMENT

Astfel, situația atacantului este incertă. Totuși, Gică Hagi speră să-l poată folosi pe atacantul naționalei în duelul contra campioanei Estoniei. „Alibec nu s-a antrenat cu noi de după meciul cu Urartu.

Sperăm ca mâine, poimâine să fie cu noi, dar de după meciul cu Urartu nu s-a antrenat. A simţit ceva şi am preferat să vedem dacă o să fie apt pentru meciul acesta”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, despre situația lui Budescu: „E în proces de adaptare”

Constantin Budescu a plecat în această vară de la Petrolul și a semnat cu Farul. Ambele mutări au fost anunțate în exclusivitate de FANATIK. Fotbalistul de 34 de ani nu a fost în lotul „marinarilor” în înfrângerea cu Petrolul, scor 2-3, iar Gică Hagi urmează să ia o decizie cu privire la meciul din Conference League.

„Budescu e cu noi, e în proces de adaptare. Vom vedea ce o să decidem. E un jucător cu mare experienţă, cu vârstă, se antrenează cu noi şi e în cantonament”, a încheiat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT