Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi, probleme mari a doua zi după FCSB – Farul 1-1. „Chiar nu exagerez cu nimic”

Gică Hagi a ieșit extrem de șifonat după meciul cu FCSB și a rămas fără voce la propriu chiar de ziua lui de naștere. Ce a pățit „Regele”.
06.02.2024 | 17:10
Gica Hagi probleme mari a doua zi dupa FCSB  Farul 11 Chiar nu exagerez cu nimic
Gică Hagi nu a fost capabil să intre în direct la Fanatik SuperLiga după FCSB - Farul 1-1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a primit un nou supranume din partea lui Horia Ivanovici după conferința de presă eveniment a celui mai mare fotbalist român din toate timpurile. De ce îi spune moderatorul FANATIK SUPERLIGA „Învățătorul”. Ce a pățit Hagi după meci.

Gică Hagi și-a pierdut vocea după FCSB – Farul 1-1: „Pur și simplu nu s-ar auzi nimic în studio”

Horia Ivanovici a vrut să intre în direct cu Gică Hagi, însă antrenorul „marinarilor” se resimte puternic după derby-ul de pe Arena Națională: „Crede-mă, aș intra cu mare plăcere, dar pur și simplu mi-e imposibil să vorbesc. Sunt răcit, mă doare îngrozitor gâtul.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu nu am voce. Și nu exagerez când spun că nu am voce. Adică pur și simplu nu s-ar auzi nimic în studio. Mi se trage tot de la partida de aseară”, a transmis „Regele” la FANATIK SUPERLIGA.

Moderatorul emisiunii și-a scos din noul pălăria în fața lui Gheorghe Hagi: „Eu nu îi mai spun ‘Rege’ de ieri. Îi spun ‘Învățătorul’. Nu îi mai spun regele, principele, împăratul. Mie asta mi se pare că e Hagi: un învățător al fotbalului românesc. Ăsta e cuvântul care îl definește cel mai bine pe Hagi”.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, aplaudat și de Mihai Stoichiță: „El practic ia acești jucători din clasa întâi”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, înțelege de ce Horia Ivanovici l-a poreclit așa: „Are o mare importanță ceea ce face el acolo și te-ai gândit bine ‘Învățătorul’. Pentru că practic el ia acești jucători din clasa întâi.

Nu îi ia după ce termină liceul ca să îi ducă la universitate. Hagi îi ia și îi învață tot ceea ce înseamnă fotbal din clasa întâi. El nu ia jucători care poate nu au primele clase primare și îi duce direct la facultate.

ADVERTISEMENT

La el jucătorii importanți n-au rezistat foarte mult. N-au putut să se integreze în rigorile jocului decât cu mici excepții. De-aia preferă să îi ia de mici. Eu în clasa întâi am avut învățător. Făceam cu el și aritmetică și limba română și educație fizică, muzică, ce mai era pe vremea aia. 

Ăsta e Hagi. Și e bine că e așa pentru că îi formează în ani și ani de zile le dă gradat, logic, adunarea, scăderea, până când ajunge la ecuații și integrale”. 

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor a mai făcut o remarcă: „Uite că niciodată nu m-am gândit la chestia asta. Tu ești specialistul aici”. Horia Ivanovici i-a răspuns în glumă: „Poți să folosești asta. 1000 de euro pe lună”. Stoichiță a continuat în același registru: „2000 de euro că pun învățătorul la pătrat”.

Gică Hagi s-a îmbolnăvit după FCSB - Farul 1-1

ADVERTISEMENT