Sport

Gică Hagi rămâne supărat pe Rapid! „Regele” a refuzat să discute despre giuleșteni înaintea derby-ului cu Farul: „Vorbiți mai mult de adversar decât de noi”

Liderul, Farul Constanța, o întâlnește pe Rapid, locul 2, în ultima etapă a turului din SuperLiga. Gică Hagi a vorbit despre duel la conferința de presă premergătoare meciului.
20.10.2022 | 14:50
Gica Hagi ramane suparat pe Rapid Regele a refuzat sa discute despre giulesteni inaintea derbyului cu Farul Vorbiti mai mult de adversar decat de noi
Gică Hagi nu a vrut să vorbească despre Rapid înaintea duelului din campionat. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Primele două echipe din campionatul românesc se întâlnesc în ultima etapă a turului din SuperLiga. Farul Constanța, echipa cu cel mai bun atac (27 de goluri) și Rapid, echipa cu cea mai bună apărare (9 goluri primite) vor deschide etapa 15, vineri, 21 octombrie, ora 20:30.

Gică Hagi a refuzat să vorbească despre giuleșteni înainte de Rapid – Farul

Gică Hagi a răbufnit la adresa Rapidului , după ce Farul Constanța a remizat în Cupa României Betano cu CSM Alexandria, echipă din Liga 3. Tehnicianul „marinarilor” s-a plâns că echipa sa a fost nevoită să se deplaseze 400 de km pentru meciul cu teleormănenii.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul mare fotbalist al României a dat de pământ cu Rapid, menționând că fotbaliștii pregătiți de Adrian Mutu evoluează în Giulești meciul cu Dumbrăvița considerat în „deplasare”.

La conferința de presă premergătoare partidei directe dintre cele două echipe, Gică Hagi a refuzat să vorbească despre giuleșteni. Întrebat dacă îl surprinde parcursul Rapidului, „regele” a reacționat. „Nu mă surprinde. Mă surprinde parcursul Farului. Foarte mult. Care e excelent și pe care îl omiteți. Vorbiți mai mult de adversar, nu de noi”, au fost cuvintele lui Gică Hagi la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, despre parcursul echipei sale: „Niciunul nu credea că Farul o să ajungă aici”

Farul se află pe primul loc în SuperLiga după 14 etape în care a acumulat 33 de puncte. Gică Hagi este convins că o victorie cu Rapidul ar face ca parcursul echipei pe care o pregătește să fie extraordinar.

„Turul de campionat e foarte bun, sperăm să luăm cele 3 puncte și atunci clar că vorbim despre un parcurs extraordinar, foarte bun pe care nimeni nu-l vedea. Niciunul nu credea că Farul o să ajungă aici. E meritul jucătorilor, al staff-ului, al clubului. Cu toate că nu suntem clubul care are cei mai mulți bani sau cel mai mare buget.

ADVERTISEMENT

Suntem în normalitate ca toți ceilalți, mai mult sau mai puțin. Am avut șansă în vară, am creat un lot competitiv, talentat și care au singur defect. Din punct de vedere fizic, jucătorii nu au fost în condițiile lor cele mai bune, dar sunt jucători valoroși, care cred eu dacă erau în condiții bune nu jucau pentru Farul”, a mai spus Gică Hagi.

Gică Hagi, despre proiectul noului stadion din Constanța: „Este un oraș care își dorește sport”

„Decarul” de Aur al României a vorbit și despre noul stadion din Constanța. Guvernul a aprobat proiectul construirii, iar Gică Hagi este convins că orașul de la malul mării merită să găzduiască o asemenea arenă, care va costa 97,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Să mai vedem până când se întâmplă, deocamdată doar au aprobat. După aștept, se țin cont de termeni. Constanța e un oraș mare, primele 4-5 din România, merită din toate punctele de vedere acest lucru. Este un oraș care își dorește sport, vrea sport și avem nevoie de un stadion modern”, a declarat Gică Hagi.

De asemenea, patronul „marinarilor” a mărturisit că Farul va încerca să dicteze jocul, așa cum a declarat și Adi Mutu, care l-a provocat pe Gică Hagi înaintea duelului. „Cred că ambele echipe o să își creeze o strategie foarte bună legată de detalii. Cum e în meciurile mari, în meciurile în care trebuie să joci foarte bine, unde trebuie să ai grijă la orice detaliu atât defensiv, cât și ofensiv. Noi sperăm să avem puterea să ne impunem, să ne facem jocul nostru, să dictăm ritmul și intensitatea jocului și bineînțeles să luăm cele 3 puncte. Și cred eu că putem. Echipa e în formă”, a mai declarat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT