Sport

Gică Hagi, răspuns ferm despre preluarea unei rivale: „La noi scrie ‘Farul Forever’”. Nu s-ar opune plecării lui Gică Popescu

Gică Hagi a fost întrebat dacă s-ar duce cu Gică Popescu la Universitatea Craiova. Răspunsul clar al „Regelui”.
15.04.2024 | 18:49
Gica Hagi raspuns ferm despre preluarea unei rivale La noi scrie Farul Forever Nu sar opune plecarii lui Gica Popescu
Gică Hagi e la Farul din 2014. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi ar putea fi o opțiune pentru Mihai Rotaru pe banca tehnică a Universității Craiova. Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au comentat subiectul la „Max Profețiile lui Mitică”.

Gică Hagi la Universitatea Craiova? Antrenorul lui Farul, răspusn clar și răspicat: „În România, voi fi numai la Farul”

Gheorghe Hagi exclude orice posibilitate să preia o altă echipă din SuperLiga alături de Popescu: „Gică poate să vină, e al vostru, ar fi bine din punctul meu de vedere. Dar cu mine nu, la noi scrie «Farul Forever» când intri la baza noastră. În România, voi fi numai la Farul. După aceea, afară pot merge oriunde, dar în România e numai Farul.

ADVERTISEMENT

Farul m-a crescut, Farul mi-a dat prima oară de mâncare, așa că m-am întors acasă. Sunt netransferabil, bineînțeles. Nu se poate. Cu părere de rău, că știți cât vă iubesc și respect, era și o datorie de-ale mele la un moment dat, între ghilimele, dar ce să facem? Drumurile așa au fost.

Vă respect și iubesc, îmi place mult când ajung aici, îmi plac spiritul și tot ce există aici, dar îl aveți pe Gică. Luați-l pe el. Sau pe ceilalți Gică care sunt”, a răspuns „Regele” la întrebarea unui reporter oltean.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, sfaturi pentru Universitatea Craiova: „Trebuie să revină spiritul de înainte”

Gică Hagi a avut și un mesaj pentru cei de la Universitatea Craiova: „Faceți o echipă tehnică foarte puternică, bună, pentru că trebuie să revină spiritul de înainte. Doar spiritul lipsește, spiritul de a câștiga zi de zi, minut de minut”.

Discursul patronului-antrenor a fost preluat și pe canalele de comunicare ale „marinarilor”: „Sunt netransferabil în România, voi fi în țară numai la Farul”. „Mesajul lui Gică Hagi pentru suporterii fariști” .

ADVERTISEMENT

Gică Hagi ar putea antrena pe un salariu imens: „La arabi ia 5 milioane!”

Dumitru Dragomir e convins că Hagi ar putea prinde un contract uriaș în Golf: „Nici eu nu aș pleca în țară, Hagi este un tip mare, grande. Hagi ia trei, patru milioane, chiar cinci milioane dacă pleacă la arabi”.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu crede că Gheorghe Hagi a fost ofertat de Mihai Rotaru: „Tot îl bate tot timpul”, a comentat și Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Farul Constanța și Gheorghe Hagi se află pe locul patru cu 29 de puncte după 4 etape, la două puncte distanță de locul trei ocupat chiar de Universitatea Craiova. Etapa viitoare „marinarii” vor întâlni CFR Cluj.

ADVERTISEMENT