Sport

Gică Hagi și Gică Popescu, vizită surpriză în cantonamentul lui Galatasaray. Reacție surprinzătoare a lui Arda Turan

Hagi și Popescu au asistat, duminică, la antrenamentele echipei Galatasaray.
04.07.2021 | 16:20
Gica Hagi si Gica Popescu vizita surpriza in cantonamentul lui Galatasaray Reactie surprinzatoare a lui Arda Turan
ADVERTISEMENT

Gică Hagi și Gică Popescu au fost invitați de antrenorul Fatih Termim să petreacă o zi în cantonamentul echipei alături de care au cucerit două trofee europene.

Vizita celor doi fotbaliști de legendă pentru gruparea Cim Bom i-a luat prin surprindere pe actualii jucători ai Galatei. Cel mai emoționat a fost Arda Turan.

ADVERTISEMENT

Arda Turan s-a bucurat ca un copil

Hagi și Popescu au evoluat câte cinci sezoane pentru Galatasaray, iar între 1997 – 2001 au fost coechipieri în echipa Cim Bom.

În tricoul Galatei, Hagi a bifat 192 de partide, cele mai multe din carieră pentru un club, și a marcat 73 de goluri. Și Gică Popescu are cifre impresionate în tricoul roș-galben, 178 de meciuri și 9 goluri.

ADVERTISEMENT

Duminică, cei doi le-au făcut o surpriză jucătorilor lui Fatih Terim și au asistat la antrenamentele echipei. Arda Turan a fost copleșit de emoții. La vederea lui Hagi s-a îndreptat spre acesta și l-a îmbrățișat.

Mijlocașul ofensiv a fost promovat la prima echipă a lui Galatasaray chiar de Gică Hagi. A fost transferat ulterior de Atletico Madrid, iar între 2015 și 2020 a evolua la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

”Legendele noastre, Gică Hagi şi Gică Popescu, care au un loc aparte în istoria clubului nostru, au vizitat antrenamentul de azi al echipei. Hagi şi Popescu au urmărit partidele de azi alături de antrenorul Fatih Terim”, au scris oficialii Galatei pe contul de Twitter al clubului.

Gică Hagi, legenda vie a lui Galatasaray

Hagi și Popescu au împărțit vestiarul de pe Ali SamiYen, vechiul stadion al Galatei și au cucerit cu gruparea Cim Bun singurele trofee europene din istoria Turciei, Cupa UEFA și Supercupa Europei.

ADVERTISEMENT

Dintre toți fotbaliștii străini care au îmbrăcat tricoul echipei, Gică Hagi este de departe cel mai iubit de suporteri. Cele aproape 200 de meciuri și cele peste 70 de goluri l-au transformat într-un semizeu.

Gică Hagi a fost și antrenorul echipei, în două mandate. Nu a reușit să obțină performanțele pe care le-a bifat ca fotbalist, dar și-a trecut în palmares o Cupă a Turciei, altfel primul trofeu din cariera de antrenor a lui Hagi.

Hagi este atât de iubit la Galatasaray încât oficialii clubului sunt gata să-l achiziționeze pe Ianis Hagi, fotbalist născut la Istanbul și care a făcut primi pași pe un teren de fotbal tocmai în baza de pregătire a lui Galatasaray.

ADVERTISEMENT