Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi, super-party după Farul – Helsinki. „Primit ca un rege. Cinci minute de aplauze furtunoase”

Hagi este rege la Constanța. Antrenorul Farului a readus bucuria fotbalului în orașul de la malul mării, iar fiecare apariție a sa reprezintă un moment de sărbătoare pentru apropiați.
25.08.2023 | 15:18
Gica Hagi superparty dupa Farul  Helsinki Primit ca un rege Cinci minute de aplauze furtunoase
Gica Hagi, SUPER PARTY LA O NUNTA dupa Farul - Helsinki 2-1. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a avut o zi plină joi. Pe lângă meciul decisiv din Conference League contra celor de la Helsinki, antrenorul Farului a fost invitat de onoare la o nuntă în familie. Hagi a dat ținuta de antrenor pe cea de petrecere și s-a pozat alături de prieteni și familie la evenimentul de după meci.

Gică Hagi, idol la Constanța

“A fost o petrecere mare oameni buni. Hagi alături de Sliviu Bogdan au fost azi noapte la petrecere, îmi transmit colegii de la Fanatik.ro. A fost la o nuntă a unei rude din comunitatea machedonilor, a fost primit ca un rege cu muzică, aplauze, cinci minute s-a aplaudat”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. Din informațiile FANATIK, a fost vorba de nunta unui nepot, mai precis a băiatului surorii sale.

ADVERTISEMENT

Prezența lui Hagi la eveniment a atras toate privirile. Antrenorul celor de la Farul a venit îmbrăcat la patru ace și s-a pozat cu invitații evenimentului. Hagi le-a luat fața chiar și mirilor. Când a intrat pe ușă, toată lumea s-a ridicat să-l aplaude minute în șir în semn de respect pentru titlul adus la Constanța.

Gheorghe Hagi a revitalizat de unul singur fotbalul din Constanța. A pornit de la zero la Viitorul Constanța, a construit o academie, un stadion și s-a ridicat încet dar sigur cu prima echipa la nivelul Ligii I. A fuzionat apoi cu Farul, care se lupta în ligile inferioare și a readus-o pe primul plan al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Hagi a fost primit ca un rege la nuntă

“Nu a mai fost nunta pe primul loc, Hagi a fost aplaudat. La Constanța a fost nunta și a fost primit ca un rege. Repet, cinci minute cică au durat aplauzele. Îl aplauda lumea și nu se mai termina”, a spus Horia Ivanovici, completat de Buzărin: “Omul s-a schimbat și-a pus costumul la 11 noaptea și s-a dus la nuntă”.

În prezent, Farul este campioana României. Cu cea mai mică medie de vârstă din campionat, Hagi le-a luat fața rivalilor de la FCSB și CFR cu un joc spectaculos și modern, pe placul suporterilor de fotbal. A continuat seria bună și în Europa, iar Farul este la pas de grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Seara a fost una excelentă pentru Hagi. A învins-o pe Helsinki cu 2-1 pe teren propriu, apoi a fost aplaudat de o sală întreagă la nunta unei cunoștințe. Hagi s-a prezentat într-o ținută elegantă la doar câteva ore de la victoria din Conference League spre deliciul invitaților aflați la eveniment.

Farul are însă de muncit în campionat. Duelurile din Conference League și-au pus amprenta pe energia echipei care pierde teren în lupta pentru titlu. În campionat, Farul este pe locul 10 cu 6 puncte în 5 partide. Ba mai mult, constănțenii au trei înfrângeri pe linie și 10 goluri primite.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea este pe site în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Reluarea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Hagi aplaudat minute in sir

ADVERTISEMENT