Sport

Gică Mihali, avertisment despre situația lui Dinamo: „Dacă nu aducem 5-6 jucători, e greu să promovăm”

Dinamo a pornit pregătirea sub comanda lui Gică Mihali, iar fosta legendă a clubului avertizează cu privire la posibilitatea unei promovări încă din primul an.
20.06.2022 | 20:50
Gica Mihali avertisment despre situatia lui Dinamo Daca nu aducem 56 jucatori e greu sa promovam
Gică Mihali, avertisment despre situația lui Dinamo privind promovarea în primul an. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mihali a recunoscut că nu se teme să rămână antrenor principal la Dinamo când va începe noul sezon din Casa Pariurilor Liga 2.

Gică Mihali, avertisment despre situația lui Dinamo privind promovarea în primul an

Gică Mihali avertizează că Dinamo nu va avea prea multe șanse la promovare în primul an dacă la club nu vor mai veni cinci sau șase jucători:

ADVERTISEMENT

„Radu a rămâs din câte am auzit, Rodriguez… din ceilalți mai sunt: Moura, Patriche, Buleică, Bordușanu, Crețu… copiii în princpiu. Steliano pleacă, din câte am înțeles de la domnul Zăvăleanu.

Nu cred că se putea păstra, pentru că avea un salariu mare pentru o echipă de Liga 2. Atâta timp cât există dictatura jucătorilor, clubul nu are nicio șansă. Așa m-a învățat domnul Ion Marin și mare dreptate a avut”.

ADVERTISEMENT

„Am încercat cu mari antrenori, cu mari nume și unde am ajuns? În Liga 2. Credeți că mi-ar fi frică să continui eu la Dinamo.

Dinamo dacă mai transferă 5 jucători cu experiență se va bate în play-off și după la promovare. Cu acest lot e destul de greu, trebuie să fim optimiști.

ADVERTISEMENT

Tinerii au un atuu, pentru că au un an jucat în Liga 1. Dacă nu se mai aduc 5-6 jucători e greu să promovăm.

Singurul care se mai agită în ultima perioadă la Dinamo e domnul Zăvăleanu. Dacă era o mână de fier, intra și dădea cu pumnul în masă, nu se mai ajungea aici”, a mai spus Gică Mihali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Ce naiba, cum să-mi fie frică în Liga 2?”

Gheorghe Mihali a continuat și a vorbit despre posibilitatea ca el să fie antrenorul principal al lui Dinamo în următorul sezon din eșalonul secund:

„Ce naiba, cum să-mi fie frică în Liga 2? Eu am fost șapte ani aici, am fost patru ani aici, ce ar putea să îmi spună mie copiii ăștia acum? Dar dacă nu se face un grup unit cu jucători inimoși, nu mai facem nimic”.

„Avem un singur amical stabilit, pe data de 2 iulie la noi, cu Concordia Chiajna!”, a mai spus Gică Mihali.

ADVERTISEMENT