Sport

Gică Popescu crede în șansele Farului împotriva lui Sheriff Tiraspol: „Nu mai e echipa care o bătea pe Real Madrid!”

Gică Popescu crede în șansele Farului în duelul din primul tur preliminar Champions League cu Sheriff Tiraspol, explicând avantajele „marinarilor”.
20.06.2023 | 21:02
Gica Popescu crede in sansele Farului impotriva lui Sheriff Tiraspol Nu mai e echipa care o batea pe Real Madrid
Gică Popescu crede în șansele Farului împotriva lui Sheriff Tiraspol. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele campioanei României este de părere că Sheriff Tiraspol nu mai este echipa din urmă cu doi ani, care a reușit să câștige împotriva lui Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu, scor 2-1, obținând unul dintre cele mai surprinzătoare rezultate din istoria competiției.

Gică Popescu crede în șansele Farului împotriva lui Sheriff Tiraspol

Gică Popescu crede în șansele Farului, după ce „marinarii” vor juca în primul tur preliminar al Champions League împotriva lui Sheriff Tiraspol, despre care a spus că nu mai este echipa din urmă cu două sezoane, care făcea minuni în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

„Sunt încrezător, Sheriff nu mai e echipa de acum doi ani care bătea Real Madrid. Din acea echipă a mai rămas, dacă nu mă înșel, doar un jucător, deci s-au schimbat multe și la ei.

Nu va fi ușor, e o echipă cu experiență, dar dacă nu îți propui astfel de obiective, nu le poți atinge. Gică a spus că ne dorim să intrăm în grupele unei comepetiții europene.

ADVERTISEMENT

Noi suntem încrezători că avem această capacitate de a merge în turul doi. Dacă Louis Munteanu nu va fi de acord, se va întoarce la Fiorentina, dar discuții sunt”, a mai spus Gică Popescu, la TV DigiSport.

„Avem șansele noastre!”

Ionuț Larie, căpitanul Farului, a vorbit după tragerea la sorți și este încrezător că el și colegii săi pot să treacă de Sheriff Tiraspol, chiar dacă moldovenii au o experiență mai mare în cupele europene:

ADVERTISEMENT

„Întâlnim o echipă foarte bună, care a demonstrat în Europa că are un lot bun, format din străini. Orice adversar era puternic. Sperăm ca noi să ne ridicăm la nivelul lor, pentru că avem şansele noastre.

E o echipă mai experimentată decât noi, pentru că noi n-am mai fost în Europa. Părerea mea e că acest tur e cel mai important. Acasă sperăm să facem un meci bun şi vom juca la victorie. În campionatul intern domină de mult timp, dar lucrul ăsta nu trebuie să ne sperie. Trebuie să muncim pentru victorie şi sperăm s-o obţinem”.

ADVERTISEMENT

„Am încredere în băieţi, avem o echipă bună şi sperăm să continuăm pe drumul cel bun. Sper să începem cu bine, spectatorii vor umple stadionul şi ne vor ajuta să începem cu dreptul. Mister ne-a spus ca în campionat, Cupa României şi cupele europene să ajungem cât mai departe”, a mai spus Ionuț Larie.

ADVERTISEMENT