Fotbal intern

Gică Popescu, de partea lui Gigi Becali în conflictul pentru stadion: „Eu nu văd cum MApN ar putea scoate bani cu meciuri în Liga 3”

22.05.2020 | 13:55
Gică Popescu, de partea lui Gigi Becali în conflictul pentru stadion: „Eu nu văd cum MApN ar putea scoate bani cu meciuri în Liga 3”
Gică Popescu, mesaj ferm în războiul CSA Steaua - FCSB: „Eu nu văd cum MaPN ar putea scoate bani cu meciuri în Liga 3”. Sursă foto: prosport.ro
ADVERTISEMENT

Gică Popescu intervine în războiul dintre CSA Steaua și FCSB și crede că Ministerul Apărării Naționale nu ar putea să obțină profit din vânzarea biletelor la meciurile din Liga 4 sau Liga 3, pe noul stadion „Ghencea”.

Mesajul ferm al lui Gică Popescu în războiul dintre CSA Steaua și FCSB

Gică Popescu consideră că Ministerul Apărării Naționale nu ar putea obține profit din găzduirea meciurilor pe noul stadion „Ghencea”: „Administrarea unui astfel de obiectiv este foarte costisitoare. Eu cred că proprietarul stadionul, în speță MaPN trbuie să găsească diferite modalități pentru a găsi bani pentru administrarea stadionului.

ADVERTISEMENT

Eu nu văd cum ar putea scoate MaPN bani din organizarea meciurilor de Liga a 3-a, Liga a 2-a. Acest stadion nu trebuie să fie un centru de cost, ci un centru de profit”.

„Ambițiile acestea.. nu le văd rostul pentru ca o echipă care poate să aducă bani, astfel încât costurile de întreținere să fie mici, nu văd rostul unor ambiții de genul ăsta. Și echipa națională ar putea juca acolo”, mai crede Gică Popescu la TV Pro X.

ADVERTISEMENT

Și Laurențiu Reghecampf a vorbit despre noul stadion „Ghencea”

Laurenţiu Reghecampf a jucat pentru una dintre echipe şi a antrenat-o pe cealaltă, considerând că actuala FCSB este continuatoarea de drept a echipei care lua Cupa Campionilor Europeni în 1986.

Cu toate acestea, este sigur că echipei lui Becali i se va interzice accesul pe Ghencea, chiar dacă nu ar fi normal.

„Eu nu am simțit absolut nimic, n-am simțit că s-ar fi pierdut ceva. E aceeași echipă! Nu s-a schimbat absolut nimic. E o problemă juridică, una care se va rezolva. 

ADVERTISEMENT

Să sperăm că cei de la CSA vor ține echipa pe care o au, dar va fi foarte greu să ajungă la cota pe care FCSB o are în momentul de față. Mă refer în special la punctajul pe care FCSB îl are în cupele europene“, a spus „Reghe”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri