Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Popescu, făcut praf de Mihai Stoichiţă: “Este o crimă să vrei să distrugi naţionala!”

România a plecat cu o remiză din deplasarea de la Belarus. Formația lui Iordănescu nu a reușit să câștige cele trei puncte și a fost aspru criticată de către Gică Popescu.
13.10.2023 | 11:06
Gica Popescu facut praf de Mihai Stoichita Este o crima sa vrei sa distrugi nationala
Mihai Stoichita I-A RASPUNS TAIOS lui Gica Popescu dupa CRITICILE DURE Belarus - Romania 0-0. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Calificarea la Euro 2024 a devenit puțin mai dificilă. România și-a pus singură piedică în drumul ei către turneul final. Desplasarea din Belarus s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar tricolorii riscă să piardă poziția secundă. FRF face scut în jurul echipei și cere în continuare susținerea fanilor.

România a pierdut două puncte în Belarus

“Cui nu-i este ciudă, cine nu este amărât. Spune-mi tu mie. Pentru că ocaziile astea apar rar în viață. Nu e nimic pierdut. Că trebuie să joci, acesta este adevărul, nu ai ce să faci. De ce să nu mă gândesc că fac un joc bun cu Israel și câștig calificarea? Eu nu mă gândesc la terțe, la suspendări, eu mă gândesc la întâlnirile directe pentru că ăla e bine să gândim.

ADVERTISEMENT

Refuz să fiu negativist, mai ales că peste două zile avem iar meci. Trebuie neapărat să câștigăm. Am auzit vocea lui Adrian Ilie, realist ce spune. Am suferit la finalizare, e foarte realist ce a zis.

Jucătorii nu au fost acolo inspirați. Până acum nu poți să spui că echipa României nu a încercat, nu s-a luptat. Am ajuns în fața porții, am avut dominare. Ei dacă au avut 2 acțiuni la poarta noastră, într-un meci întreg”, a declarat Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Egalul făcut de România contra celor din Belarus a împărțit lumea fotbalului în două tabere. Edi Iordănescu face apel la calm și vede partea bună a lucrurilor. În această campanie de calificare, România este neînvinsă. Are 3 victorii, 4 remize și ocupă locul secund în grupă.

“Nu poți acum să distrugi o echipă pentru un rezultat de egalitate care te ține în joc. Crimă e dacă chiar vrei să distrugi naționala. Crimă sunt comentariile ostentative și cele care critică fără fond.

ADVERTISEMENT

Sunt opiniile unui fost mare fotbalist, dar nu știu dacă este o părere generală ce spune Gică Popescu. Gică Popescu își exprimă opiniile, le respectăm pentru că este democrație, dar asta nu înseamnă că sunt cele mai obiective comentarii.

Nu pot să fiu de acord cu o manieră agresivă pentru că eu niciodată în viața mea nu am folosit o manieră agresivă împotriva echipei românești. Mai ales naționala. Eu și adversarele le-am lăudat. Și pe Dinamo și pe Rapid.

ADVERTISEMENT

Am jucat fotbal și știu ce este în sufletul unui jucător în care ți se spune că nu a fost un meci reușit. Știm că nu a fost un meci reușit, însă nu este un capăt de țară. Este foarte clară părerea mea. Duminică ai meci cu același grup de jucători. Ce faci? Îi distrugi ca să nu mai ai chiar nicio șansă?”, a completat Mihai Stoichiță.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Stoichita sare in apararea Romaniei

 

ADVERTISEMENT