Fotbal intern

Gică Popescu îl pune la punct pe Ionel Ganea. “A fost decizia fiului lui de a rămâne la Constanța, nu l-a oprit clubul!”.

02.04.2020 | 11:54
Gica Popescu il pune la punct pe Ionel Ganea A fost decizia fiului lui de a ramane la Constanta nu la oprit clubul
ADVERTISEMENT

Cu câteva zile în urmă fostul internațional român Ionel Ganea ieșea la atac împotriva patronului antrenor de la Viitorul Constanța, Gică Hagi și a președintelui grupării dobrogene, Gică Popescu, foști colegi ani de zile cu el la echipa națională.

Gică Popescu îl pune la punct pe Ionel Ganea

Ionel Ganea era extrem de revoltat pentru faptul că Hagi și Popescu nu i-ar fi permis fiului său, George, atacant în lotul Viitorului, cu 20 de meciuri jucate și trei goluri marcate plus patru assisturi, să plece de la Constanța, pentru a veni lângă tatăl lui, la Făgăraș.

ADVERTISEMENT

Cel poreclit Ganezu îi acuza pe cei doi de faptul că au avut grijă să își aducă repede băieții lângă ei,dar pe George nu l-au lăsat. Cel în cauză, adică subiectul conflictului, George Ganea, a ținut să intervină prompt și să lămurească lucrurile.

George Ganea a spus că tatăl său a greșit

El a spus de la bun început că tatăl său nu are dreptate și că a înțeles greșit situația, iar decizia de a rămâne în orașul de la malul Mării i-a aparținut în totalitate.

ADVERTISEMENT

Miercuri, Gică Popescu a vorbit pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report despre acest caz și a pus toate lucrurile la punct.

Ce obligație au jucătorii de la Viitorul

“Nimeni nu l-a oprit pe George Ganea să plece acasă. Singura obligaţie pe care o avea era de a anunţa un reprezentant al clubului.

ADVERTISEMENT

Cum au fost şi alţi jucători care au anunţat la club, putea să plece şi el cu obligativitatea de a anunţa un reprezentant al clubului. O responsabilitate care mi se pare de bun simţ.

Ionel Ganea și-a cerut scuze că a înțeles greșit situația

“Eu am vorbit după aceea cu “Ganezu” la telefon şi a zis ”Da, ai dreptate”. A vorbit şi cu Hagi prin mesaje şi cred că s-a pripit pentru că aţi văzit şi dumneavoastră mesajul dat de George, băiatul lui “Ganezu” spunând că a greşit tatăl lui.

ADVERTISEMENT

El putea să se deplaseze oricând din Constanţa, dar a decis el să rămână pe această perioadă la Constanţa. Nu a vrut să plece din Constanţa, a fost o decizie personală a lui”

 

ADVERTISEMENT