Fotbal intern

Viitorul, negocieri pentru înjumătăţirea salariilor: “E o discuţie cu toţi angajaţii clubului, nu doar cu fotbaliştii”

26.03.2020 | 11:19
Viitorul negocieri pentru injumatatirea salariilor E o discutie cu toti angajatii clubului nu doar cu fotbalistii
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus continuă să afecteze fotbalul și dă peste cap planurile financiare ale cluburilor din Casa Pariurilor Liga 1. Viitorul a decis să negocieze înjumătăţirea salariilor fotbaliștilor, dar şi a celorlalţi angajaţi, conform prosport.ro.

Anunţul făcut de Gică Popescu: “Trebuie să reducem bugetul”

Gică Popescu a anunţat că există negocieri pentru micşorarea salariilor la Viitorul, însă discuţia este purtată nu doar cu fotbaliştii, ci şi cu ceilalţi angajaţi ai clubului. În plus, preşedintele formaţiei dobrogene a afirmat că bugetul echipei trebuie micşorat în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

“Din cauza situaţiei legate de coronavirus, e adevărat că negociem micşorarea salariilor. E o discuţie cu toţi angajaţii clubului, nu doar cu fotbaliştii. De la preşedinte, care are cea mai mare scădere salarială, până la ultimul angajat. Trebuie să reducem bugetul cu un minimum între 40 şi 50 la sută pentru următorul an.

Jucătorii şi antrenorii nu au voie să părăsească oraşul Constanţa, iar dacă o fac e pe propria răspundere. Jucătorii, antrenorii au fost înştiinţaţi acum 10 zile, că pe toată perioada întreruperii trebuie să fie la dispoziţia clubului. Nu ştim când se va relua, dar atunci când dăm adunarea, ei trebuie să fie prezenţi”, a declarat Gică Popescu pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi consideră că sezonul e compromis

Gheorghe Hagi a declarat că petrece perioada actuală acasă, realizând planuri pentru sezonul viitor. Patronul și antrenorul de la Viitorul consideră că actualul sezon este compromis, iar pandemia de coronavirus va produce daune imense în bugetele cluburilor de fotbal.

Stau în casă, la București,acum. În această perioadă creionez planul pentru ce urmează, pentru când se va relua fotbalul. Eu zic că trebuie să ne gândim de la noul sezon încolo, acest sezon este compromis.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne gândim ce va fi de acum încolo, este o criză mondială, eu cred că trebuie gândit foarte serios ce vom face. Nu putem ști când se va termina, chiar dacă toată lumea vorbește.

În această perioadă de pauză trebuie să reflectăm la tot ceea ce trebuie să facem de la anul încolo, bugete, fotbal, tot”.

ADVERTISEMENT

Eu cred că toate cluburile vor scădea bugetele la 50%, cluburile din toată lumea. Vor fi pierderi uriașe. Toate cluburile vor avea de suferit. Eu încerc să am o viziune, să anticipez anumite lucruri, sper să fiu inspirat”, a declarat Gheorghe Hagi.

„Toți jucătorii de la Viitorul sunt în pauză, acasă. Doi dintre fotbaliștii străini au plecat, Zoua și de Nooijer, a fost opțiunea lor, este dreptul lor. Știu că este complicat să se întoarcă, dar își asumă”, a încheiat „Regele”.

  • 55 de ani a împlinit Gicî Hagi pe 5 februarie
ADVERTISEMENT