Sport

Gică Popescu, precaut înainte de HJK Helsinki – Farul: „Trebuie să avem grijă”

Gică Popescu este precaut înaintea duelului dintre HJK Helsinki și Farul, spunând că speră să vadă un nou meci bun din partea jucătorilor.
30.08.2023 | 20:40
Gica Popescu precaut inainte de HJK Helsinki  Farul Trebuie sa avem grija
Gică Popescu, precaut înainte de HJK Helsinki - Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele Farului a vorbit și despre transferul lui Grigoryan de la Urartu, clubul pe care „marinarii” au eliminat-o în turul doi preliminar Conference League, scor 6-4 la general.

Gică Popescu, precaut înainte de HJK Helsinki – Farul

Gică Popescu este precaut înaintea confruntării dintre HJK Helsinki și Farul, meci care o poate trimite pe Farul în grupele Conference League, vorbind și despre transferul lui Grigoryan: „Da, l-am luat pe Grigoryan de la Urartu.

ADVERTISEMENT

Am plătit o sumă de bani pentru transferul lui. Nu pot să spun, pentru că nu avem acceptul clubului. Mi-e greu să am o dimensiune asupra ceea ce înseamnă transfer mic. Nu puteam să-l transferăm fără o sumă de bani.

Pentru meciul cu Helsinki suntem încrezători, dar trebuie să avem grijă, pentru că suprafața de joc nu e una cu care să fim obișnuiți. Ne așteptăm să plouă mâine”.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem la adăpost financiar!”

„Suntem încrezători înaintea meciului cu HJK Helsinki, toată echipa a făcut un meci bun în manșa tur de la Ovidiu, sperăm să facem și mâine un meci bun.

Noi suntem la adăpost financiar în acest sezon, am semnat să plece Mazilu, iar din punctul de vedere al bugetului suntem acoperiți. Nu cred că mai există timp să facem transferuri, pentru că se închide în curând perioada de transferuri.

ADVERTISEMENT

E foarte puțin probabil să mai luăm un jucător. Mai aveam un jucător pe care doream să-l aducem, dar nu cred că mai avem timp să o facem.

Eu cred că dacă vom intra în grupele Conference League avem un lot echilibrat, care ne va permite să abordăm toate competițiile fără să ne plângem de meciuri”, a continuat Gică Popescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Mazilu are probleme, pentru că a fost lovit la meciul cu Craiova, azi s-a antrenat pe jumătate, dar sperăm să joace mâine. S-ar putea să mai plece unii jucători în altă parte, să plece definitiv în altă parte”, a mai spus președintele Farului.

ADVERTISEMENT