Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Scandal pe amânarea meciului Farul – U Craiova. Reacția lui Gică Popescu. Update

LPF a anunţat doar amânarea meciului Poli Iaşi - Sepsi, în timp ce Farul - Universitatea Craiova se va disputa la data stabilită. Gică Popescu susţină că echipa sa este nedreptăţită.
25.08.2023 | 13:29
Scandal pe amanarea meciului Farul  U Craiova Reactia lui Gica Popescu Update
Scandal pe amânarea meciului Farul – U Craiova: Ce se întâmplă la Ligă. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
25-08-2023
10:37

Gică Popescu, reacţie dură: "Încă o nedreptate pe care ne-o face LPF!"

Gică Popescu, preşedintele Farului Constanţa, a fost extrem de nemulţumit după decizia LPF de a menţine programarea meciului cu Universitatea Craiova, în ciuda faptului că Poli Iaşi – Sepsi a fost amânat. Popescu a declarat la FANATIK SUPERLIGA

“Noi am făcut demersuri către LPF să ne amâne meciul. Nu credem că este nevoie de acceptul Craiovei atâta timp cât Liga va găsi o dată când nu va juca echipa naţională. 

Oare de ce am anticipat acest refuz? Nu cred că era aşa de greu să anticipăm o astfel de decizie. Întrebaţi la Ligă. Dacă era o altă echipă în locul Craiovei, ar fi amânat meciul. 

Aceasta este decizia Ligii, ne vom pregăti pentru meciul de duminică, vom încerca să aliniem cel mai bun 11 gândindu-ne şi la meciul de la Helsinki. Am vorbit cu Mihai Rotaru azi dimineaţa, a zis că nu doreşte amânarea. 

Pe de-o parte îl înţeleg, că se gândeşte că vom păstra jucători pentru meciul de la Helsinki şi vede un avantaj. Mi se pare total nedreaptă această decizie. Putea să găsească o oricare altă dată unde să programeze acest joc şi să nu aibă nevoie de acordul Craiovei.

Încă o nedreptate uriaşă pe care Liga ne-o face”, a spus Gică Popescu la FANATIK SUPERLIGA

25-08-2023
10:29

Poli Iaşi - Sepsi, amânat! Farul - Universitatea Craiova se joacă la data stabilită

LPF a anunţat oficial că meciul Poli Iaşi – Sepsi a fost amânat, în timp ce Farul Constanţa – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 21:30: 

Liga Profesionistă de Fotbal, în virtutea articolului 12 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), privind “Reprogramarea unui joc oficial”, a hotărât, prin decizia Departamentului de Competiții, amânarea meciului Poli Iași – SEPSI OSK Sfântu Gheorghe, programat inițial să se dispute duminică 27 august 2023, și reprogramarea sa pentru data de 19 octombrie 2023.

Meciul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova se va disputa duminică, 27 august, de la ora 21.30, așa cum s-a stabilit inițial”, se arată în comunicatul LPF. 

Farul Constanţa şi Sepsi sunt la un pas de grupele Conference League. Cele două formaţii calificate în play-off au obţinut rezultate bune în tur cu HJK Helsinki şi Bodo/Glimt, având o şansă reală de a scrie istorie.

Scandal pe amânarea meciului Farul – U Craiova: “Se duc lupte în tranşeele de la LPF”

După ce meciul Poli Iaşi – Sepsi are mari şanse de a fi amânat, Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Gino Iorgulescu vrea să amâne şi meciul Farul – Universitatea Craiova, spre profunda nemulţumire a oltenilor.

ADVERTISEMENT

“Din informaţiile noastre, sunt presiuni foarte mari la Ligă, cu Gino Iorgulescu implicat direct. Se duc lupte în tranşeele de la LPF, dar Craiova nu vrea sub nicio formă. 

Cei de la Craiova sunt înnebuniţi. Au plătit charter, au plătit cazarea, au plătit tot. Au fost asiguraţi că se joacă partida şi acum sunt lupte mari să se amâne şi meciul Farului. 

ADVERTISEMENT

Gino Iorgulescu vrea să amâne şi meciul Farului. Oltenii probabil văd teoria conspiraţiei. Că au plătit totul, charter, cazare, tot”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Victor Becali: “Cred că este normal să se amâne cele două meciuri. Dar Rotaru n-o să vrea”

Agentul Victor Becali susţine că în mod normal ambele confruntări ar trebui amânate, în condiţiile în care atât Farul cât şi Sepsi sunt în faţa unor meciuri cruciale, dar este de părere că Mihai Rotaru nu va ceda presiunii:

ADVERTISEMENT

“Cred că este normal să se amâne cele două meciuri. Dar Rotaru n-o să vrea. Voi credeţi că Rotaru cedează la presiune aşa uşor. Eu aş vrea să se amâne. Cum şi norvegienii au amânat meciurile.

Ar fi bine în fotbalul românesc. Dacă ne calificăm şi Craiova beneficiază indirect de aceste calificări. Ambele meciuri trebuie amânate”, a spus Victor Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, . Emisiunea este în premieră, în aceeași zi, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT