Fotbal international

Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici au fost dați afară de la Kisvarda! Motivul invocat de maghiari: „Au călătorit în România”

31.03.2020 | 21:44
Gicu Grozav si Iasmin Latovlevici au fost dati afara de la Kisvarda Motivul invocat de maghiari Au calatorit in Romania
ADVERTISEMENT

Kisvarda a anunțat, prin intermediul unui comunicat emis pe site-ul oficial, că angajamentele fotbaliștilor Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici au fost reziliate din cauză că cei doi au călătorit în România după suspendarea campionatului maghiar.

Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici, dați afară de la Kisvarda

Situația actuală, cauzată de coronavirus, duce la situații nemaivăzute în fotbal. Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici au fost dați afară de la Kisvarda pentru că au plecat în România după suspendarea campionatului din Ungaria.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de fosta echipă antrenată de Vasile Miriuță printr-un comunicat oficial, iar motivul invocat este călătorirea celor doi jucători în România, în plină pandemie de coronavirus.

Cei doi jucători au călătorit în România fără permisiune. Nu este doar o încălcare a regulamentului intern al clubului, dar și a contractelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor și a rudelor lor. 

ADVERTISEMENT

În acest caz, nu putem accepta situații care pun în risc clubul. Iresponsabilitatea lor nu corespunde cu aspirațiile clubului și securitatea acestuia. Toate aceste lucruri demonstrează o încălcare a contractului pe care noi nu o putem tolera.

În această situație, oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, gestul este de neiertat. Îi mulțumim pentru ce a făcut pentru noi, nu îi luăm meritele. Iasmin Latovlevici încă nu a avut ocazia să joace”, se arată în comunicatul emis de Kisvarda.

ADVERTISEMENT

Gicu Grozav, cel mai bun marcator de la Kisvarda

Gicu Grozav a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai celor de la Kisverda în actuala stagiune. Internaționalul român este cel mai bun marcator al clubului maghiar, cu șapte reușite în 23 de partide de campionat.

Iasmin Latovlevici a semnat cu Kisvarda la începutul lunii februarie, din postura de fotbalist liber de contract, după despărțirea de Bursaspor, dar nu bifat niciun minut pentru formația de pe șapte din prima ligă maghiară.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Grozav și Latovlevici, la Kisvarda mai sunt legitimați fotbaliștii români Mihai Mincă, Cornel Ene și Claudiu Bumba.

  • 8 goluri în 24 de meciuri a reușit Gicu Grozav în toate competițiile pentru Kisvarda
ADVERTISEMENT
Tags: