Fotbal intern

Giedrius Arlauskis și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după întâlnirea cu U Craiova! “Voi juca la Al-Shabab”

04.08.2020 | 20:08
Giedrius Arlauskis sia anuntat plecarea de la CFR Cluj dupa intalnirea cu U Craiova Voi juca la AlShabab
ADVERTISEMENT

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după întâlnirea cu U Craiova, din ultima etapă a play-off-ului.

UPDATE, 4 august, ora 20:09 / Giedrius Arlauskis şi-a încheiat contractul cu CFR Cluj pe 3 august, iar marţi a anunţat că va juca în Arabia Saudită. “Din septembrie voi juca în Arabia Saudită, la Al-Shabab”, a declarat fostul portar al lui CFR Cluj la emisiunea “Fotbal Club” de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 3 august, ora 23:16 / Portarul Giedrius Arlauskis a confirmat după câștigarea titlului faptul că va pleca de la CFR Cluj.

”Acum pot să spun că am terminat cu CFR Cluj. Plec. Destinația o veți afla mai încolo. O sa vă anunț când semnez.

ADVERTISEMENT

Mă bucur pentru gladiatorii mei. Prin ce am trecut noi, doar cu asemenea caractere puteam să ajungem la finalul fericit. Ne bucurăm foarte mult. Vreau să le mulțumesc băieților, pentru că au fost momente când am vrut să renunțăm.

Cine pe cine a ajutat? Eu pe Petrescu sau el pe mine? Suntem doi nebuni. După trei ani împreună a venit momentul să ne despărțim. Sper ca el să meargă mai departe la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

E greu să plec de la un club ca CFR cu oameni deosebiți care au știut ce vor de la viață. Marian Copilu e omul meu, președintele meu, cel care m-a adus în România și care m-a ajutat cel mai mult. Sunt fericit că plec cu zâmbetul pe buze, deși inima plânge”, a spus lituanianul.


Omul decisiv în multe momente pentru formația lui Dan Petrescu, Arlauskis a lăsat să se înțeleagă de mai mult timp că va pleca la finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT

La mijlocul lunii iunie, FANATIK a anunțat în exclusivitate că lituanianul și-a dat acordul să mai joace la CFR Cluj până la finalul sezonului, deși contractul său inițial expira la 30 iunie.

CFR Cluj îl pierde pe Giedrius Arlauskis după meciul cu U Craiova

Cu câteva ore înaintea partidei decisive pentru titlu cu Universitatea Craiova, Giedrius Arlauskis a anunțat că acesta va fi ultimul său joc la CFR Cluj, urmând să părăsească gruparea din Gruia la finalul sezonului.

”Ultimul meu meci la CFR Cluj! Iar ultima misiune este să aducem la Cluj ceea ce ne aparține”, a fost mesajul lui Arlauskis prin care anunță că vrea să plece cu un nou titlu câștigat alături de trupa lui Dan Petrescu.

Giedrius Arlauskis este titular în marea finală a campionaatului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, care se va disputa de la ora 20:30 pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Bănie.

Cu câteva ore înainte de începerea marelui meci, Comitetul Executiv al FRF a stabilit că echipa campioană va fi stabilită strict în urma duelului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Mai exact,  cele două vor juca cu trofeul pe masă, iar în caz de egalitate se vor juca două reprize de prelungire, iar apoi se va trece la lovituri de departajare în caz de nevoie.

Deși se anunță un meci extrem de încins și pe muchie de cuțit, oltenii sunt siguri că vor pune mâna pe titlu și  au pregătit deja la stadionul ”Ion Oblemenco” un banner pe care scrie ”Universitatea Craiova, campioana României 2020”.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 2,05 este cota pentru “CFR Cluj marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT