Life

Gigel Frone a revenit la TV, pe scena iUmor. Cum a reacționat Delia atunci când l-a văzut

Gigel Frone a revenit la TV, pe scena iUmor, cu chitara, spre amuzamentul juraților. Iată cum a reacționat Delia atunci când l-a văzut.
25.09.2021 | 22:20
Gigel Frone a revenit la TV pe scena iUmor Cum a reactionat Delia atunci cand la vazut
ADVERTISEMENT

Gigel Frone a urcat cu chitara pe scena iUmor, făcându-i pe jurați să zâmbească. Delia chiar a venit lângă el și a dansat, iar concurentul i-a sărutat mâna.

Piesele interpretate de Gigel Frone au stârnit râsetele celor trei jurați. Acesta experimentează și alte domenii, iar acum a devenit regizor de film, invitându-l pe Mihai Bendeac să apară în pelicula sa.

ADVERTISEMENT

În 2012, Gigel Frone a participat la Românii au talent, unde a ajuns până în finală. Artistul trăiește din banii obținuți de la diverse evenimente la care participă.

Gigel Frone a revenit la TV, pe scena iUmor. Cum a reacționat Delia atunci când l-a văzut

Jurații de la iUmor au fost surprinși atunci când Gigel Frone a urcat pe scenă, interpretând câteva piese cu chitara. Concurentul le-a adus zâmbetele juraților, iar Delia chiar a venit alături de el, pe scenă, unde a și dansat.

ADVERTISEMENT

„Sunt Gigel Frone și mulți mă cunosc. Vine unul, vine altul hai să facem o poză. Da, de ce nu? Am venit la iUmor aș vrea să cuceresc lumea, pe Delia.

Eu sunt amuzant, în carne și oase. Glume nu știu. Dar mai bine să fiu luat ca o glumă ca persoană eu”, a spus Gigel Frone înainte să urce pe scenă, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

„El pe note nu a fost rău, a cântat în felul lui”, a declarat Mihai Bendeac atunci când concurentul și-a început numărul.

Gigel Frone a avut parte de două voturi de DA și unul de NU, acesta din urmă venind de la Cheloo. „40 de minute cu acest greiere a fost o adevărată plăcere pentru colegii mei. Nu vreți să știți”, a spus juratul la finalul numărului.

ADVERTISEMENT

Gigel Frone l-a făcut pe Bendeac să izbucnească în râs după ce i-a propus să joace în filmul lui, acum că s-a făcut și regizor.

„Sunt Gigel Frone, e prima dată când am apărut pe scena iUmor, dar mai e ceva. M-am făcut și regizor propriu, Bendeac. Regizez un film de epocă-mister istoric. Scrie pe google Gigel Frone motor acțiune”, a spus concurentul, spre amuzamentul celor de la masa juriului.

De altfel, Gigel Frone a avut un schimb de replici amuzant cu jurații. „Domnule sunteți magic. Ați călătorit vreodată cu avionul?”, l-a întrebat Cheloo. „Da, în Franța, am filmat acolo”, a fost răspunsul oferit de Gigel.

Sezonul 11 iUmor a debutat astăzi

Sezonul 11 iUmor îi găsește pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac la masa juriului, care se vor lăsa impresionați sau nu de concurenți.

Aceștia își vor exprima voturile de DA cu opțiunea „Thumbs Up” și „Thumbs Down” pentru voturile de NU. Pentru ca un concurent să poată merge mai departe, acesta trebuie să obțină minim doi de DA.

Concurenții fiecărei ediții, care au primit cel puțin două voturi pozitive, vor putea fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației gratuite puse la dispoziție de Antena 1. Se poate vota începând din timpul ediției respective și până a doua zi, la ora 16.00.

Cel care acumulează cele mai multe voturi din partea publicului este câștigătorul acelei ediții și va fi anunțat lunea, în cadrul Observatorului.

ADVERTISEMENT
Tags: