Life

Gigel Frone a revenit la TV, pe scena iUmor. Cum a reacționat Delia atunci când l-a văzut

Gigel Frone a revenit la TV, pe scena iUmor, cu chitara, spre amuzamentul juraților. Iată cum a reacționat Delia atunci când l-a văzut.
25.09.2021 | 22:20
Gigel Frone a revenit la TV pe scena iUmor Cum a reactionat Delia atunci cand la vazut
ADVERTISEMENT

Gigel Frone a urcat cu chitara pe scena iUmor, făcându-i pe jurați să zâmbească. Delia chiar a venit lângă el și a dansat, iar concurentul i-a sărutat mâna.

Piesele interpretate de Gigel Frone au stârnit râsetele celor trei jurați. Acesta experimentează și alte domenii, iar acum a devenit regizor de film, invitându-l pe Mihai Bendeac să apară în pelicula sa.

ADVERTISEMENT

În 2012, Gigel Frone a participat la Românii au talent, unde a ajuns până în finală. Artistul trăiește din banii obținuți de la diverse evenimente la care participă.

Gigel Frone a revenit la TV, pe scena iUmor. Cum a reacționat Delia atunci când l-a văzut

Jurații de la iUmor au fost surprinși atunci când Gigel Frone a urcat pe scenă, interpretând câteva piese cu chitara. Concurentul le-a adus zâmbetele juraților, iar Delia chiar a venit alături de el, pe scenă, unde a și dansat.

ADVERTISEMENT

„Sunt Gigel Frone și mulți mă cunosc. Vine unul, vine altul hai să facem o poză. Da, de ce nu? Am venit la iUmor aș vrea să cuceresc lumea, pe Delia.

Eu sunt amuzant, în carne și oase. Glume nu știu. Dar mai bine să fiu luat ca o glumă ca persoană eu”, a spus Gigel Frone înainte să urce pe scenă, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

„El pe note nu a fost rău, a cântat în felul lui”, a declarat Mihai Bendeac atunci când concurentul și-a început numărul.

Gigel Frone a avut parte de două voturi de DA și unul de NU, acesta din urmă venind de la Cheloo. „40 de minute cu acest greiere a fost o adevărată plăcere pentru colegii mei. Nu vreți să știți”, a spus juratul la finalul numărului.

ADVERTISEMENT

Gigel Frone l-a făcut pe Bendeac să izbucnească în râs după ce i-a propus să joace în filmul lui, acum că s-a făcut și regizor.

„Sunt Gigel Frone, e prima dată când am apărut pe scena iUmor, dar mai e ceva. M-am făcut și regizor propriu, Bendeac. Regizez un film de epocă-mister istoric. Scrie pe google Gigel Frone motor acțiune”, a spus concurentul, spre amuzamentul celor de la masa juriului.

De altfel, Gigel Frone a avut un schimb de replici amuzant cu jurații. „Domnule sunteți magic. Ați călătorit vreodată cu avionul?”, l-a întrebat Cheloo. „Da, în Franța, am filmat acolo”, a fost răspunsul oferit de Gigel.

Sezonul 11 iUmor a debutat astăzi

Sezonul 11 iUmor îi găsește pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac la masa juriului, care se vor lăsa impresionați sau nu de concurenți.

Aceștia își vor exprima voturile de DA cu opțiunea „Thumbs Up” și „Thumbs Down” pentru voturile de NU. Pentru ca un concurent să poată merge mai departe, acesta trebuie să obțină minim doi de DA.

Concurenții fiecărei ediții, care au primit cel puțin două voturi pozitive, vor putea fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației gratuite puse la dispoziție de Antena 1. Se poate vota începând din timpul ediției respective și până a doua zi, la ora 16.00.

Cel care acumulează cele mai multe voturi din partea publicului este câștigătorul acelei ediții și va fi anunțat lunea, în cadrul Observatorului.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”