ADVERTISEMENT
Life

Ce s-a ales de Gigel Frone de la Românii au talent. Fostul concurent, anunț important

Gigel Frone de la Românii au talent și-a schimbat complet viața de când a participat la emisiunea de la Pro TV, în anul 2012, unde a ajuns până în marea finală fiind numit de Andi Moisescu „omul tonomat”.
Autor: Alexa Serdan | 22.07.2021 | 08:30
Ce s-a ales de Gigel Frone de la Românii au talent. Fostul concurent, anunț important
Ce s-a ales de Gigel Frone de la Românii au talent. Fostul concurent, anunț important. Sursa foto: Facebook.com

Cântărețul s-a menținut pe linia pe plutire și a încercat tot felul de variante să facă rost de bani, în urmă cu puțin timp venind cu un anunț important pentru toți cei care-l apreciază.

ADVERTISEMENT

Scrie scenarii de film și locuiește într-un hotel din nordul Capitalei, unde plătește 130 de lei pe noapte. Gigel Frone este mulțumit de traiul său de zi cu zi și nu-și dorește să stea cu chirie, deși ar plăti mult mai puțin.

În plus, finalistul de la „Românii au talent” cântă pe litoralul românesc sau la diferite petreceri private. Artistul nu are un tarif fix și negociază în funcție de evenimentul unde este chemat.

ADVERTISEMENT

Ce face Gigel Frone după Românii au talent. Cum își câștigă banii

„Anul acesta nu m-am mai dus pe litoral să cânt, s-a cam stricat treaba și pe acolo, după pandemie. Vara, de obicei, eram mai mereu pe litoral, aveam petreceri.

Anul acesta am petreceri în București și pe lângă. Sunt evenimente private, nuntă, botez, aniversare. Pe 1 august am la Ploiești.

ADVERTISEMENT

Dar pe lângă cântări, mai lucrez la scenariul de film. M-am făcut regizor și fac un film, »Viață dublă» se numește – epocă, mister. 

Caut sponsori și aștept să se înscrie lumea, la roluri, amatori. Negociez cu omul, cât are, cât vrea să dea, câte ore vrea să-i cânt.

ADVERTISEMENT

La o oră, o oră și ceva la aniversare iau 200-300 euro, mai fac și din dedicații, la nuntă, la 3-4 ore pot lua și 500 euro, 700, depinde”, a mărturisit Gigel Frone într-un interviu pentru ciao.ro.

Gigel Frone, optimist în privința viitorul. Ce vrea să facă

Fostul concurent de la Pro TV cântă atât cu vocea, cât și cu chitara, un instrument muzical pe care-l deține de ani buni și care ar avea nevoie de ceva îmbunătățiri.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul finalist de la „Românii au talent” își pune speranța și în emisiunile TV unde este invitat pentru a cânta.

Gigel Frone speră să fie chemat la ziua lui Andi Moisescu, în octombrie, pentru a-i face aniversarea mai animată, juratul fiind una dintre persoanele care a avut încredere în talentul său.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!