Sport

„Gigi ar trebui să-i trimită un coș de flori”. Ce crede Dragomir că-l așteaptă pe Hagi la FCSB – Farul

Dumitru Dragomir îi recomandă lui Gigi Becali să facă un gest special pentru Gheorghe Hagi la derby-ul FCSB - Farul. Cum ar trebui să reacționeze fanii
05.02.2024 | 15:25
Gigi ar trebui sai trimita un cos de flori Ce crede Dragomir cal asteapta pe Hagi la FCSB  Farul
Dumitru Dragomir știe cum ar trebui să fie primit Hagi de FCSB pe Arena Națională de ziua lui de naștere. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e convins că Gică Hagi ar trebui să fie în centrul atenției la FCSB – Farul și să fie aclamat de tot stadionul în ziua în care împlinește 59 de ani. Propunere pentru patronul FCSB-ului la „Max Profețiile lui Mitică”.

Gică Hagi, moment special pe Arena Națională la FCSB – Farul? „Să îi cânte ‘La mulți ani’”

Lui Horia Ivanovici i-ar plăcea să vadă un lucru la derby-ul FCSB – Farul Constanța: „Știi ce mă gândeam? Știi ce ar fi frumos? Îți dau o idee. Dacă zici tu lumea o să se uite. Știi ce mi-ar plăcea în seara asta? Apropo și de marketing. Să îi cânte tot stadionul, 20.000 de oameni înainte de meci să îi cânte ‘La mulți ani’ lui Hagi pe stadion. 

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e de părere Hagi va avea parte de surpriză plăcută: „Sunt eu informat că așa va fi, și-au luat măsuri. Și cei de la Constanța și cei de la Steaua (n.r.FCSB) și îi cântă ‘La mulți ani’. 

Mai sunt 2-3 care mai și înjură. Nu poți să mulțumești pe nimeni niciodată. Tot mai sunt 3-4 cârcotași care sunt ori invidioși pe talentul tău, pe rezultatele tale.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi merită să primească un coș de flori la FCSB – Farul: „Gigi să facă. Să trimită pe Meme Stoica sau pe Argăseală”

Horia Ivanovici chiar a plusat: „Eu i-aș aduce și un tort mic acolo”. Dumitru Dragomir i-a făcut o propunere lui Becali: „Gigi ar trebui să îi dea un coș de flori. Gigi să facă. Să trimită pe Meme Stoica sau pe Argăseală”. 

Același îndemn l-a avut și Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA: „Sunt convins că diseară suporterii FCSB vor cânta la mulți ani, cel puțin așa le recomand să facă pe stadion la Național Arena.

ADVERTISEMENT

Mi se furnică pielea, păcat că nu se poate vedea. 20.000 de oameni să cânte ce se cântă când se taie tortul , cum ar fi 20.000 de oameni să îi cânte lui Gică Hagi. Mi s-ar părea drept”.

Jucătorii Farului îi fac lui Hagi cadou o victorie de ziua lui? „Marinarii” ar reintra puternic în lupta la titlu

Farul se află la 14 puncte distanță de FCSB înainte de meciul direct. Jucătorii lui Elias Charalambous vor să răzbune înfrângerea dramatică de la Ovidiu care a tranșat lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, cu o victorie, „marinarii” ar reintra puternic în lupta la titlu și i-ar face un cadou deosebit lui Gheorghe Hagi care împlinește 59 de ani chiar în ziua meciului cu FCSB.

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gigi Becali să îi dea un coș de flori lui Hagi înainte de FCSB - Farul

ADVERTISEMENT