Sport

Gigi Becali a ajuns la antrenamentele FCSB și a remarcat un jucător: „Va fi bombă! Niciodată nu s-a antrenat așa”

Patronul Gigi Becali a fost foarte încântat după ce a asistat la unul dintre antrenamentele FCSB, declarând că unul dintre jucătorii pe care i-a văzut la lucru va fi extraordinar.
27.11.2021 | 18:14
Gigi Becali a ajuns la antrenamentele FCSB si a remarcat un jucator Va fi bomba Niciodata nu sa antrenat asa
ADVERTISEMENT

Atacantul FCSB Florinel Coman s-a accidentat în minutul 70 al meciului din etapa a 6-a, jucat pe teren propriu împotriva celor de la FCSB, scorul final fiind 1-1, și are șanse să revină pe teren începând cu luna decembrie.

Gigi Becali nu l-a mai văzut niciodată pe Florin Coman cu așa poftă de fotbal

Patronul echipei, Gigi Becali, a fost la unul dintre antrenamentele echipei dinaintea meciului cu Universitatea Craiova, care va avea loc duminică, pe stadionul Ion Oblemenco, de la ora 20:15, și a fost plăcut impresionat de implicarea jucătorului.

ADVERTISEMENT

Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui. De ce spun asta?! Nu l-am văzut niciodată cu atâta poftă de fotbal. Vrea să revină cât mai repede pe gazon și să fie mult mai bun decât înainte. Și va fi!

Florinel Coman va fi extraordinar. Va fi bombă! Niciodată nu s-a antrenat așa. Mai are puțin până își va reveni”, a spus Becali, pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica pariază că ’new Coman’ va fi mai bun după revenirea pe gazon

La jumătatea lunii noiembrie, managerul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, era optimist în ceea ce privește recuperarea atacantului. „Sperăm ca în cel mult două săptămâni să revină la antrenamentele normale și după meciul cu Craiova să revină pe teren.

El se antrenează pe porțiuni acum. Florinel se simte bine, s-a pregătit serios și va reveni cu mare poftă de joc”, declara oficialul stelist.

ADVERTISEMENT

Același Mihai Stoica anunța, la cinci zile după accidentarea lui Florin Coman din meciul cu Sepsi, că jucătorul va suporta o intervenție chirurgicală. „Florinel Coman va suporta o operație la Londra, de luni într-o săptămână.

Miercurea următoare revine în țară și va începe recuperarea. Se estimează că va lipsi undeva între două luni și jumătate și trei luni. Este pariul meu că Florinel Coman va fi peste cel de dinainte de accidentare. New Florinel Coman va fi cel pe care-l dorim cu toții.

ADVERTISEMENT

El a avut probleme medicale, a forțat, a vrut să ne ajute, s-a accidentat acum în urma faultului comis de Ștefănescu, care s-a înscris în lista faulturilor comise asupra jucătorilor noștri și trecute cu vederea de arbitri”, a spus Mihai Stoica, într-o discuție cu suporterii FCSB pe pagina oficială de Facebook a clubului, confirmând informațiile FANATIK.

Recuperarea lui Florinel Coman a început pe 13 octombrie

Imediat după operație, jucătorul transmitea un mesaj fanilor săi, prin intermediul contului său de Instagram. „Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-ați văzut vreodată. Promit!”, scria jucătorul, mesajul fiind însoțit de o poză cu el pe patul de spital.

Florinel Coman a început recuperarea pe 13 octombrie. Jucătorul a postat pe contul lui de instagram un filmuleț în care execută câteva ‘lovituri’, fără minge, fiind legat cu o bandă elastică de glezna dreaptă.

Florinel Coman suferise o ruptură musculară pe 25 martie

Este a doua accidentare gravă pe care Coman a suferit-o în acest an. Pe 25 martie, în minutul 10 al meciului România – Macedonia de Nord (scor final, 3-2) din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, organizat în Qatar, atacantul FCSB a cerut să fie schimbat.

El a fost înlocuit cu Valentin Mihăilă, iar FANATIK a aflat că, în urma unui RMN, Coman a suferit o ruptură musculară, din cauza căreia a ratat tot restul sezonului.

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,18 este cota pentru „Total goluri: peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT