Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali știe când va reveni Florinel Coman pe teren. „O să fie apt!”

Gigi Becali a anunțat când va reveni Florinel Coman după ce a ieșit accidentat din FCSB - FC Voluntari 0-0.
24.10.2023 | 13:25
Gigi Becali stie cand va reveni Florinel Coman pe teren O sa fie apt
Gigi Becali a anunțat când va reveni Florinel Coman pe teren. „O să fie apt!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul FCSB a dezvăluit când va reveni pe teren Florinel Coman, accidentat în FCSB – FC Voluntari 0-0.

Gigi Becali a anunțat când va reveni Florinel Coman

Vedeta liderului din SuperLiga a plecat în Serbia pentru a se trata la vraciul Marijana Kovacevic. Gigi Becali e încrezător că îl va avea la dispoziție pe Coman în ultima etapă a turului sezonului regulat, când FCSB va primi vizita rivalei bucureștene Rapid.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40 al meciului dintre FCSB și Voluntari de pe Arena Națională, în locul său intrând Octavian Popescu. „Șeptarul” vicecampioanei României n-a mai putut continua partida deoarece a suferit o leziune fibrilară de gradul 3.

„(n.r. – pierdere mare Florinel) O să revină Florinel. S-a dus să se refacă. O săptămână lipsește. O să fie cu Rapid”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai liderului, Florinel Coman a contribuit masiv la ascensiunea roș-albaștrilor în acest sezon, care sunt pe locul 1 în SuperLiga, cu un avans de trei puncte față de CFR Cluj. În campionat, atacantul de 25 de ani a marcat patru goluri și a oferit șase pase decisive.

Laude din partea unui rapidist: „Primul care iese la încălzire”

Până la derby-ul cu Rapid, pe FCSB o așteaptă o deplasare extrem de grea, la Ploiești, acolo unde, pe „Ilie Oană”, echipa lui Elias Charalambous va da piept cu Petrolul „Lupii galbeni” sunt încărcați moral după victoria de răsunet, scor 3-1, pe terenul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Prezent la meciul cu FC Voluntari, Robert Niță a fost extrem de atent la tot ceea ce a făcut Coman și a rămas impresionat. „Cred că a simțit ceva, prin minutul 20 se ține de picior. Dar, cred că mai putea să o ducă 5 minute. Nu ai văzut cum iese. Se uită spre bancă și a zis ‘Ce faceți? Mă scoateți?’ A simțit ceva. Dar, eu nu cred în totalitate. 

Pentru că iese la încălzire. Este primul jucător care iese și începe direct să facă lansate. Se duce așa pe diagonală, într-o alergare lansată. Mai face de 3-4 ori asta. Insistă pe niște mișcări de streching.

ADVERTISEMENT

Probabil, este o jenă. Păi dacă o duce 40 de minute, nu o mai duce 5? Meme cred că a simțit ceva. E Coman, totuși. Nu poți să îl lași acolo. Da, și făceau pariuri pe schimbările de la pauză”, a declarat Robert Niță.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Duminica aceasta, de la ora 10:30, va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, după Petrolul – FCSB.

Gigi Becali a anunțat când va reveni Florinel Coman pe teren. „O să fie apt!”

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Petrolul - FCSB