Fotbal intern

Gigi Becali a anunțat câți bani vrea pe Florin Tănase: „Nici cinci bănuți sub suma asta!”

01.03.2021 | 15:42
Gigi Becali a anuntat cati bani vrea pe Florin Tanase Nici cinci banuti sub suma asta
ADVERTISEMENT

După ce a dat lovitura cu transferul lui Dennis Man la Parma, în schimbul a aproximativ 13 milioane de euro, Gigi Becali a anunțat cât vrea să obțină și de pe urma căpitanului Florin Tănase.

Jucătorul transferat de la FC Viitorul în vara lui 2016 nu și-a prelungit contractul scadent în iunie 2023. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Tănase este dorit în MLS, însă Becali ar accepta o mutare doar în schimbul unei sume uriașe.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, în vârstă de 26 de ani, este golgheterul la zi al Ligii 1, cu 16 goluri marcate în primele 25 de etape ale sezonului. El a înscris pentru liderul Ligii 1 și în meciul de la Botoșani, din ultima etapă. Tănase mai are contract până în iarna lui 2022.

Gigi Becali a anunțat câți bani vrea pe Florin Tănase: „5.000.000 de euro este prețul lui!”

Gigi Becali a discutat despre posibilitatea de a-și vinde căpitanul în Statele Unite ale Americii, însă susține că deocamdată nu a primit nicio ofertă clară. Patronul FCSB i-a fixat jucătorului un preț care este, totuși, peste ce ar fi dispuși să ofere americanii.

ADVERTISEMENT

Suma anunțată de Giovani Becali pentru FANATIK era de 3,5 – 4 milioane de euro, însă Gigi Becali a dezvăluit că nu va accepta o mutare în schimbul unei sume mai mici de 5 milioane!

„Nu știu de nicio ofertă. 5.000.000 de euro este prețul lui. Nu las nici cinci bănuți sub 5.000.000 de euro. Dacă dau 4,8 milioane de dolari nu-l ia. Nu vreau niciun procent. Să dea cinci milioane de euro și îl dau, pot să-l ia. Eu atât vreau pe Tănase, 5.000.000 de euro”, a spus Gigi Becali potrivit as.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Giovani Becali pentru FANATIK: „Toate părțile vor fi mulțumite”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că americanii de la New York City FC ar dori să îl transfere în vară pe Florin Tănase. Mai mult decât atât, tot prin intermediul site-ului nostru, impresarul Giovani Becali a anunțat că va înainta o ofertă către vărul Gigi.

„Eu nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt șanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Și, bineînțeles, dacă și Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro și atunci toate părțile pot fi mulțumite”, declara Giovani Becali pentru site-ul nostru în data de 24 februarie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 3,50 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT