Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a anunțat cum arată primul 11 la FCSB – Petrolul. Cine e noul titular

Înaintea meciului cu Petrolul Ploiești, Gigi Becali a anunțat titularii pentru FCSB. Finanțatorul "roș-albaștrilor" are și o surpriză în primul 11.
01.03.2024 | 16:53
Gigi Becali a anuntat cum arata primul 11 la FCSB  Petrolul Cine e noul titular
Gigi Becali, dezvăluie primul 11 din FCSB - Petrolul Ploiești. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În penultima etapă din sezonul regular, FCSB se va duela acasă cu Petrolul Ploiești. Înaintea partidei de pe Arena Națională, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA cum va arăta primul 11.

Gigi Becali a anunțat cum arată primul 11 la FCSB – Petrolul. Cine e noul titular

După victoria cu FC Voluntari, scor 2-1, Gigi Becali a decis ca Valentin Crețu să iasă din primul 11 al echipei. Motivul ține de faptul că fundașul dreapta a fost driblat de unul dintre puștii ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

În locul lui Crețu, Gigi Becali l-a ales pe Nana Antwi ca titular în partea dreaptă. Chiar dacă a luat cartonaș roșu devreme în duelul cu Botoșani, iar finanțatorul nu a reușit să vadă prea mult de la el, ghanezul va intra din primul minut în FCSB – Petrolul.

Pe lângă această surpriză din primul 11, Gigi Becali a anunțat și restul titularilor. Târnovanu, Radunovic, Dawa și Ngezana cu Nana în dreapta. Pe linia de mijloc vor juca Șut, Baba și Lixandru, deoarece Olaru este suspendat pentru încă un meci. Iar în atac Becali i-a anunțat pe Tavi “George” Popescu, Băluță și Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

“O să îl scot pe Crețu, pentru că nu mi-a plăcut de el. Dacă te driblează un puști de 18 ani, la mine nu mai joci. Acum să stea pe bancă să se mai concentreze puțin.

O să intre Nana Antwi. La mijloc o să joace Lixandru, Șut și Baba. Florinel, Tavi, adică George și Băluță în față”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu, avertizat de Becali că își poate pierde locul la FCSB

Patronul de la FCSB l-a avertizat pe Tavi Popescu că în locul său ar putea să intre Radaslavescu dacă va juca la fel cum a făcut-o în prima repriză cu Voluntari. În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali l-a criticat dur pe decarul liderului din campionat.

Nu e un secret. George dacă iar face ce a făcut și cu Voluntari, o să intre Radaslavescu”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

FCSB se va duela cu Petrolul Ploiești în etapa 29 a SuperLigii. Partida va avea loc pe Arena Națională duminică, 3 martie, de la ora 20:30. În ultima etapă a sezonului regular, “roș-albaștrii” se vor duela pe același teren și cu Rapid.

Gigi Becali dezvăluie primul 11 înainte de FCSB - Petrolul

ADVERTISEMENT