News

Gigi Becali, despre conflictul dintre Iohannis și Vela pe subiectul restricțiilor de Paște: “Președintele a fost păcălit de USR. Ăștia sunt atei, sunt sataniști!”

16.04.2020 | 11:42
Gigi Becali despre conflictul dintre Iohannis si Vela pe subiectul restrictiilor de Paste Presedintele a fost pacalit de USR Astia sunt atei sunt satanisti
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a declarat voluntar pentru a merge la aeroport să ia lumină pe care să o împartă la biserici în Bucureşti, în noaptea de Înviere. Latifundiarul din Pipera a declarat că va respecta toate regulile impuse pentru combaterea coronavirusului. 

Gigi Becali a comentat în stilul caracteristic conflictul dintre Iohannis și Vela: “Preşedintele a fost păcălit de ăştia de la USR, ăştia sunt atei, sunt satanişti”

Patronul echipei FCSB a declarat că se bucură că ministrul de Interne, Marcel Vela, şi preşedintele Klaus Iohannis au ajuns la un acord privind împărţirea luminii în Noaptea de Înviere. Becali a lansat şi un atac la adresa celor de la USR, care i-au cerut demisia lui Vela:

ADVERTISEMENT

“Mi-a promis episcopul că voi primi această hârtie. Dacă o primesc, iau lumină de la aeroport şi merg la biserici în Bucureşti. Să dau lumină la mine în comună, să dau lumină la oameni. Se respectă şi protocolul lui Iohannis. 

Voluntar mai mult decât să îl ajuţi să aibă ce doreşte, ce să mai fac? La Sfânta Înviere stăteam un sfert de oră. Era o mică jertfă. Au luat şi mica jertfă. Nu este normal să o iei. Dacă lumina o ai în inimă, poţi să aprinzi o lumânare. Dar este o tradiţie sfântă şi oamenii făceau o mică jertfă. Le-au luat-o şi pe asta.

ADVERTISEMENT

“Dacă este nevoie şi mă obligă, îmi pun masca. Mie nu îmi e teamă de virus”

Probabil că au căzut la un comun acord. Marcel Vela a făcut un fel de mărturisire în prima seară. A sărit puţin peste graniţa Ordonanţelor. A făcut-o din dragoste şi credinţă. Nu ştiu cum sună acest nou acord. 

Este bine şi aşa. Măcar bine că am căzut la pace şi preşedintele a înţeles că nu este bine să ne ia şi această tradiţie sfântă. Bine că nu a ascultat de USR. Iohannis a fost păcălit de ăştia de la USR, ăştia sunt atei, sunt satanişti. E foarte bine că s-a ajuns la pace. 

ADVERTISEMENT

Respect toate regulile. Dacă este nevoie şi mă obligă, îmi pun masca. Mie nu îmi e teamă de virus. M-am împărtăşit şi astăzi. Nu poate să îmi fie frică de virus. Că este făcut de oameni, aşa cred. Dumnezeu nu dă bătaie drepţilor, dar nu cu acest virus făcut de oameni”, a spus Becali la Antena 3.

Marcel Vela a anunţat noile reguli de distribuire a Paştilor şi a Luminii Sfinte!

Marcel Vela a anunţat miercuri seara noi reguli de distribuire a Sfintelor Paşti şi a Luminii Sfinte. Astfel, pâinea sfințită (Paștile) se va distribui la domiciliul credincioșilor vineri și sâmbătă, în intervalul orar 8:00 – 17:00, și în prima zi de Paști, între 6:00 și 12:00.

ADVERTISEMENT

Lumina Sfântă se va distribui sâmbătă, 18 aprilie 2020, începând cu ora 20:00.

 

Tags: