Gigi Becali riscă să facă pușcărie din cauza suspendării contractelor: „Decizia a fost ilegală și se bazează pe un fals în înscrisuri”

Andrei Șchiopu   
în Gigi Becali
15/04/2020, 11:20
Gigi Becali riscă să facă pușcărie din cauza suspendării contractelor: „Decizia a fost ilegală și se bazează pe un fals în înscrisuri”
Gigi Becali riscă să facă pușcărie din cauza suspendării contractelor: „Decizia a fost ilegală și se bazează pe un fals în înscrisuri”. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali riscă să facă pușcărie din cauza suspendării contractelor și este acuzat de avocații lui Cristi Bălgrădean, fostul portar al FCSB-ului, acuzat de trădare pentru că nu a anunțat că a semnat cu CFR Cluj.

Gigi Becali riscă să facă pușcărie din cauza suspendării contractelor

Cristi Bălgrădean a fost acuzat de Gigi Becali pentru că nu a anunțat că a semnat cu CFR Cluj. Portarul nu a acceptat să i se scadă salariul la 2.340 de lei lunar pe timpul pandemiei și va acționa în instanță.

Avocații lui Bălgrădean susțin că Gigi Becali ar putea să facă pușcărie din cauza suspendării contractelor: Decizia a fost ilegală, discriminatoare și se bazează pe un fals în înscrisuri!”.

Și avocatul lui Bogdan Planic nu consideră că măsura luată de patronul FCSB-ului a fost corectă: „Suspendarea contractelor nu e posibilă dacă FIFA nu hotărăște așa ceva!

Bine, cluburile pot să invoce forța majoră ca să anuleze contractele fotbaliștilor, dar atunci și-ar asuma că forța majoră funcționează pentru ambele părți, adică oricare jucător din România va putea deveni liber să plece la alt club”.

Gigi Becali nu e interesat de fotbaliștii care l-au dat în judecată

Într-o intervenție telefonică, Gigi Becali a anunțat că nu îl interesează că mai mulți fotbaliști l-au dat în judecată. Ba chiar mai mult, patronul FCSB-ului a mărturisit că aceștia pot să aibă câștig de cauză.

La fabrică intră toți în șomaj? 700 îi bag în șomaj, 700 îi las la șuruburi. La fel și la noi. Unii nu strângeau șuruburile așa de bine. Eu ce să le fac! Pe Bălgrădean nu l-am acuzat că a trântit meciul, am zis doar că gândul lui nu mai era la noi, ci la CFR Cluj.

Cine m-a dat în judecată poate să câștige, nu mă interesează pe mine! Să fie sănătoși!”, a mai spus Gigi Becali.

Închide ×