Fotbal intern

Gigi Becali a dezvăluit cum şi-a luat Florinel Coman permisul: “A dat examen în engleză”

26.02.2021 | 19:08
Gigi Becali a dezvaluit cum sia luat Florinel Coman permisul A dat examen in engleza
Gigi Becali a dezvăluit cum şi-a luat Florinel Coman permisul: "A dat examen în engleză"
ADVERTISEMENT

Continuă să apară amănunte legate de cazul lui Florinel Coman, prins conducând cu un permis despre care se bănuiește că ar fi fals. Gigi Becali a relatat ce a discutat la telefon cu fotbalistul FCSB. 

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Florinel Coman l-a contactat telefonic pe șeful roș-albaștrilor cu scopul de a-și prezenta scuzele pentru situația în care a fost implicat la începutul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Cel alintat „Mbappe” de Becali a fost prins pe autostrada A2 conducând cu 165 de km/h, iar când i-au fost solicitate documentele a prezentat un permis auto de Ucraina, despre care se bănuiește că ar fi fals.

Gigi Becali a dezvăluit cum și-a luat Florinel Coman permisul. Examen în engleză, în Ucraina!

Deși infracțiunea de a conduce folosind un permis auto fals se pedepseștei în România cu închisoarea cu executare de la 1 la 5 ani, Gigi Becali nu este deloc îngrijorat de posibilitatea ca Florinel Coman să fi comis o astfel de faptă.

ADVERTISEMENT

El susține că a vorbit cu jucătorul și că acesta i-a povestit că a dat în Ucraina examen în engleză! Mai mult, Gigi Becali susține că și dacă ar fi fost obținut în mod nelegitim, atât timp cât permisul figurează ca fiind valid, nu este nicio problemă.

„Coman nu are nicio treabă, e înregistrat în Ucraina. M-am interesat acum și nici carnetul nu i-l ia. La 185 de km/h i l-ar fi luat, nu la 165. I-a făcut dosar penal, dar o să îl caseze. Îți face dosar penal și zice că ești suspect.

ADVERTISEMENT

Și după aia, din suspect, se face anchetă și vede că n-ai nimic și zice că ești corect. Dacă este un fals, atunci o să fie penal. Dar eu zic că nu e fals. Dacă băieții ăia care se ocupă cu așa ceva sunt în legătură cu milițienii și cu generalii din Ucraina și i-au dat carnetul după ce a dat examen…

Eu am vorbit cu Florinel și a zis că el a dat examen în engleză. I-am zis: „bă, tu ai luat la mișto carnetul?” și el mi-a zis „nu, nea Gigi, am dat examen în engleză în Ucraina!”.

ADVERTISEMENT

Se verifică și chiar dacă n-ar fi așa, tot așa este, dacă așa scrie acolo… M-ai înțeles ce vreau să zic?”, a declarat Gigi Becali pentru Digisport.

FANATIK a anunțat că Florinel Coman l-a sunat pe Gigi Becali

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din data de 23 februarie, Florinel Coman s-a simțit rușinat față de patronul liderului Ligii 1 și l-a sunat pe acesta pentru a-și prezenta scuzele față de situația în care a ajuns.

„De acum înainte eu sunt tatăl tău și trebuie să mă asculți în totalitate. Eu cred în tine, dar trebuie să schimbi unele lucruri”, i-ar fi transmis Becali. „Nea Gigi, o să vă arăt pe teren, nu prin vorbe!”, a fost replica fotbalistului.

Tot FANATIK a dezvăluit și că Florinel Coman a fost întrebat de anchetatori dacă Gigi Becali i-a oferit vreun fel de sprijin în procesul de obținere a permisului fals. Fotbalistul adus de FCSB de la Viitorul a negat orice fel de implicare a șefului său.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,72 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT