Sport

Gigi Becali a dezvăluit după FCSB – CFR Cluj 1-0 secretul formei lui Florinel Coman. ”Asta a făcut la trei noaptea!”. Video

Florinel Coman a fost din nou decisiv în derby-ul FCSB - CFR Cluj 1-0, iar Gigi Becali a dezvăluit secretul formei prin care trece jucătorul ”roș-albaștrilor”.
15.05.2023 | 11:59
Gigi Becali a dezvaluit dupa FCSB  CFR Cluj 10 secretul formei lui Florinel Coman Asta a facut la trei noaptea Video
Gigi Becali a dezvăluit după FCSB - CFR Cluj 1-0 secretul formei lui Florinel Coman. „Asta a făcut la trei noaptea!”. Video
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-au impus pe Arena Națională datorită unui gol marcat de Coman și se află acum la mâna lor în lupta la titlu, după ce s-au apropiat la un singur punct de Farul și etapa viitoare vor avea meci direct la Ovidiu cu ”marinarii”.

Secretul lui Florinel Coman, dezvăluit de Gigi Becali

Gigi Becali a vorbit cu presa după victoria din meciul FCSB – CFR Cluj 1-0, din etapa a 8-a din play-off-ul din SuperLiga, și a dezvăluit secretul formei excepționale prin care trece Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

”Era ceva normal să câștigăm. Jucam pe Arena Națională cu 43.000 de suporteri, eram pe val. E bine că nu am avut emoții, jocul numai la noi. Nu că a fost mingea numai la noi, dar nu au avut faze de poartă.

Pe Florinel l-a schimbat Dumnezeu. S-a sculat noaptea la 03:00 și s-a împărtășit, vezi cum face Dumnezeu. A zis și el că l-a schimbat credința. Până acum mai râdeam, mai glumeam, că nu nu știu ce, cât poate să fure ei, cât nu poate, sau lăsați-ne să ne pregătim de Champions League, dar acum nu mai e loc de vorbe de-astea.

ADVERTISEMENT

Dacă mă mândresc, imediat schimbă Dumnezeu decizia. Mai ales că acum sunt în luptă cu nașul meu. Dacă aș începe să mă mândresc ar însemna să-l mâhnesc pe nașul meu. Lasă să facă Domnul cum vrea.

Contează foarte mult că va lipsi Alibec, el i-a dus până acolo. Acum dacă Alibec nu e, nu mai sunt atât de periculoși parcă. Greu să ne bată Farul, dar Dumnezeu face, el știe”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Comparație uriașă între Coman și Maradona

La scurt timp după victoria cu CFR Cluj, care o păstrează pe FCSB cu șanse reale în lupta la titlu, Gigi Becali s-a arătat entuziasmat de prestația avută de Florinel Coman, pe care l-a comparat cu legendarii Diego Maradona și Leo Messi.

”S-a schimbat doar un lucru. Este un Coman, care a dat 3 pase de gol și 4 goluri în play-off. Valoarea lui Coman. Asta s-a schimbat, nimic altceva. Dacă el (n.r. – Charalambous) e acolo, a scos rezultatele astea și el și Pintilii, dar Coman s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Dacă nu era Coman, nu mai eram la lupta la titlu. Ce-a făcut Maradona la Napoli, ce a făcut Messi la Barcelona? Și Coman poate cu Olaru pe lângă el, cu Compagno pe lângă el”, a spus finanțatorul ”roș-albaștrilor”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri” la meciul Farul – FCSB

 

ADVERTISEMENT