Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a dezvăluit pe cine vrea pe locul doi, după FCSB, la finalul sezonului: „Nu vreau rivalii în cupele europene”

FCSB și Rapid București au terminat la egalitatea partida de pe Național Arena, scor 2-2. Meciul dintre cele două a stabilit un nou record de asistență în actual sezon.
20.04.2024 | 23:33
Gigi Becali a dezvaluit pe cine vrea pe locul doi dupa FCSB la finalul sezonului Nu vreau rivalii in cupele europene
Gigi Becali a dezvăluit pe cine vrea pe locul doi la finalul sezonului: „Nu vreau să-mi văd rivalii în cupele europene”, Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid au terminat la egalitate partida de pe Arena Națională, scor 2-2, partidă care a stabilit un nou record de asistență de suporteri în actualul sezon. Peste 45.000 de persoane au asistat la derby-ul celor două rivale din București.

Gigi Becali a dezvăluit echipa pe care o vrea pe locul doi la finalul sezonului: „Nu vreau să-mi văd rivalii în cupele europene”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede înainte de fiecare meci important al etapei, pe Prima Sport 1, ce echipă și-ar dori să termine pe locul doi la finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

„Am spus de la început că-l prefer pe Gică Hagi. Eu nu vreau să-mi văd rivalele în cupele europene. Nu vreau să încaseze bani rivalii mei în cupele europene. Deocamdată Farul Constanța pare că o să termine pe locul doi. Eu vreau Hagi, vreau ca să fie Farul Constanța.

Nu m-am așteptat ca Farul să o bată pe CFR Cluj cu 5-1. Recunosc că am ținut cu Gică Hagi, dar nu m-am așteptat la așa ceva. Nu știu ce s-a întâmplat, n-am văzut tot meciul, pe la 3-1 am dat drumul la televizor. Nu că e perfect ca Farul să termine pe doi, dar așa îmi doresc.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să se interpreteze acum că facem noi înțelegeri ca să termine Farul pe doi. Vreau ca Hagi să termine pe locul doi și Oțelul Galați sau U Cluj să termine pe locul trei, să câștige barajul de Europa și să termine pe locul trei”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

Gigi Becali a vorbit și despre accidentarea lui Vlad Chiricheș: „Îi punem mâna în ghips și o să joace”

Vlad Chiricheș este urmărit de ghinion. Fundașul celor de la FCSB a suferit o nouă accidentare în meciul cu Rapid și poate rata finalul sezonului, implicit EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, patronul din Pipera declarat la FANATIK SUPERLIGA că fotbalistul va juca cu mâna în ghips meciurile rămase.

„Să dea Dumnezeu să nu fie vreo fractură. Dar dacă e factură, asta e, ce putem să facem acum? Fractura sau nu o băgăm în ghips și joacă așa, joacă cu ghips.

ADVERTISEMENT

Și dacă nu poate să joace cu mâna în ghips, o să-l avem în cupele europene și gata. Dar totuși, cum să dai fault invers când îi provoacă fractură?” a mai spus patronul celor de la FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT