Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a făcut anunțul în direct după FCSB – Rapid 2-2: „Îi prelungesc, ca să bage motor. I-a rupt chiloții!”. Exclusiv

Gigi Becali a făcut un anunț important în direct la Fanatik SuperLiga după FCSB - Rapid, scor 2-2, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii.
20.04.2024 | 23:10
Gigi Becali a facut anuntul in direct dupa FCSB  Rapid 22 Ii prelungesc ca sa bage motor Ia rupt chilotii Exclusiv
Gigi Becali a anunțat că îi prelungește contractul unui fotbalist după FCSB - Rapid 2-2. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1 după FCSB – Rapid, scor 2-2, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că-i va prelungi contractul lui Valentin Crețu. Omul de afaceri a fost impresionat de fundașul dreapta al liderului la meciul de foc cu Rapid.

Gigi Becali a făcut anunțul în direct după FCSB – Rapid 2-2: „Îi prelungesc, ca să bage motor”

Prestația lui Valentin Crețu din derby-ul FCSB – Rapid (2-2) l-a făcut pe Gigi Becali să anunțe o decizie importantă legată de viitorul fundașului dreapta. Fotbalistul în vârstă de 35 de ani a fost integralist pe Arena Națională contra rivalilor din Capitală.

ADVERTISEMENT

Evoluția lui Valentin Crețu l-a impresionat pe Gigi Becali. Patronul FCSB a anunțat că-i va prelungi contractul lui Crețu pentru încă 6 luni. „La Creţu n-ai văzut că îi rup chiloţii.

A auzit că iar îi prelungesc contractul. O să îl mai prelungesc pe şase luni, ca să bage motor. Îi fac contract din 6 în 6 luni. Îi place mingea, nu fuge de minge”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Contractul lui Valentin Crețu la FCSB ajunge la final în vara acestui an. În cazul în care Gigi Becali îi va prelungi înțelegerea, Valentin Crețu ar urma să joace pentru clubul „roș-albastru” până la finalul anului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că FCSB i-a prelungit contractul lui Crețu, pentru încă 6 luni, la începutul anului.

Gigi Becali, mesaj clar după FCSB – Rapid: „Dacă te ascunzi de minge, nu mai ești în echipă”

Gigi Becali a anunțat că FCSB îi va avea întotdeauna în echipa de start pe Adrian Șut, Darius Olaru, Florinel Coman și Alexandru Băluță. Totodată, patronul „roș-albaștrilor” i-a remarcat după derby-ul cu Rapid pe Baba Alhassan și Mihai Lixandru.

ADVERTISEMENT

„Sunt unii jucători pe care nu pot să îi scot. E Şut, Olaru, Coman. Nu pot, îi respect. Nu vreau să le arăt pisica din acest respect. Dacă te ascunzi de minge, nu mai eşti în echipă.

Ca joc, trebuia să câştigăm. Dar nu contează. Faptul că am jucat cum am jucat a doua repriză şi ne-am distrat cu ei este tot un câştig. Cu patru jucători începem echipa: Băluţă, Şut, Coman, Olaru”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB a ratat ocazia de a-și asigura matematic titlul încă de la finalul etapei a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii avea nevoie de victorie contra Rapidului, dar și de un pas greșit al Universității Craiova în meciul de duminică seară cu Sepsi.

ADVERTISEMENT