Sport

FCSB a luat decizia finală în cazul Vali Crețu. Gigi Becali: ”E vorba de loialitate!” Update exclusiv

FCSB și-a betonat flancul drept al defensivei prin aducerea lui Nana Antwi. Însă, Gigi Becali a decis să-l păstreze și pe Vali Crețu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.
15.01.2024 | 12:28
FCSB a luat decizia finala in cazul Vali Cretu Gigi Becali E vorba de loialitate Update exclusiv
Vali Crețu a semnat prelungirea contractului cu FCSB, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
20-01-2024
08:56

Valentin Crețu și-a prelungit contractul cu FCSB

Valentin Crețu și-a prelungit contractul cu FCSB, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Fundașului dreapta îi expirase înțelegerea cu liderul din SuperLiga în această iarnă. Totodată, transferul lui Nana Antwi indica spre o plecare a jucătorului de 35 de ani. 

În cele din urmă, Valentin Crețu va continua la FCSB până în vară. Informația a fost confirmată inclusiv de Gigi Becali, patronul „roș-albaștrilor”. Ulterior, fundașul de 35 de ani a ținut să le mulțumească tuturor din club pentru noua oportunitate primită. 

“Da, m-am înțeles cu clubul, pe calea aceasta vreau să-i mulțumesc și patronului pentru șansa acordată pentru că îmi doream din tot sufletul să rămân alături de colegi, am muncit patru ani și jumătate și îmi doream ca acum când suntem mai aproape ca niciodată să câștigăm campionatul să nu plec.

Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine, staff-ului, și domnului MM Stoica, el cred că m-a ajutat cel mai mult și îi mulțumesc din tot sufletul, celor care au fost lângă mine și mă bucură și suporterii pentru că am primit atâtea mesaje.

Mulți antrenori am văzut că au vorbit frumos despre mine, le mulțumesc din tot sufletul meu. Pentru mine contează foarte mult, chiar le mulțumesc tuturor celor care au avut un gând pozitiv asupra mea.

(n.r. – Gigi Becali) Știe că m-am dăruit tot timpul când a apelat la mine, am dat tot ce am avut mai bun și m-am pregătit mereu, am fost un băiat de caracter și când a fost nevoie de mine am dat tot ce a fost mai bun ca să-mi ajut colegii și echipa”, a spus Vali Crețu, potrivit ProSport

Valentin Crețu este unul dintre cei mai longevivi jucători de la FCSB. Fostul fundaș de la Gaz Metan Mediaș s-a alăturat „roș-albaștrilor” în vara anului 2019. 

15-01-2024
10:34

Vali Crețu continuă la FCSB

Gigi Becali a anunțat că Vali Crețu a dat dovadă de loialitate și din această cauză va rămâne în continuare la FCSB, informație publicată în exclusivitate de FANATIK încă de acum 3 zile.

”Creţu va rămâne pentru că e mai mult de loialitate. Trebuie să fim loiali faţă de el, a fost şi el loial faţă de noi. Numai din respect îl ţin pe Creţu”, a declarat Becali.

FCSB a decis să îi prelungească înțelegerea lui Vali Crețu până în vară. Fundașul dreapta a fost luat în cantonamentul din Antalya fără un contract valabil, precedenta înțelegere expirând la 31 decembrie 2023.

FCSB a reușit trei transferuri în această fereastră de mercato. Roș-albaștrii i-au acontat pe Luis Phelipe, Baba Alhasan și Nana Antwi. În cele din urmă, armenii de la Urartu i-au dat drumul din această iarnă fundașului ghanez, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Decizia luată de FCSB după transferul lui Nana Antwi! Crețu rămâne până în vară

Din informațiile noastre, FCSB a decis să îi prelungească înțelegerea lui Vali Crețu până în vară. Fundașul dreapta a fost luat în cantonamentul FCSB fără un contract valabil, precedenta înțelegere expirând la 31 decembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă l-au adus pe Antwi, oficialii roș-albaștrilor au luat decizia de a-l păstra în echipă și pe Crețu, unul dintre cei mai longevivi fotbaliști de la FCSB. Astfel, fundașul dreapta “scapă” pentru a treia oară în ultimele șase luni de reziliere.

Nana Antwi, șanse mici să ajungă în Antalya!

Sunt șanse mici ca Nana Antwi să ajungă în cantonamentul din Antalya. Chiar dacă transferul este realizat, FANATIK a aflat că va mai dura câteva zile până când vor fi rezolvate toate actele și este posibil ca fundașul să vină direct la București la pregătire.

ADVERTISEMENT

FCSB a plătit 50.000 de euro pentru transferul definitiv al fundașului ghanez, care devenea liber de contract din vară. Astfel, cei de la Urartu au decis să accepte oferta lui Gigi Becali și să îl cedeze de acum. Antwi câștigă 10.000 de euro lunar la roș-albaștrii.

Mihai Stoica a declarat înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya că își dorește ca Vali Crețu să își prelungească înțelegerea cu FCSB, chiar dacă va veni un fundaș dreapta, lucru care s-a și întâmplat:

ADVERTISEMENT

“Crețu merge și el în cantonament, chiar dacă nu mai are contract. N-am mai întâlnit o situație de genul ăsta. Mi-aș dori ca el să rămână până în vară, chiar dacă va fi transferat alt fundaș dreapta”, a spus Stoica la Orange Sport.

Vali Creţu, susţinător convins al celor de la FCSB!

Vali Creţu este şi un susţinător înfocat al roş-albaştrilor şi din informaţiile noastre, pentru el contează foarte mult că va continua în tricoul FCSB până în vară. În perioada în care juca la Gaz Metan Mediaş, îşi dorea foarte mult ca această mutare să se realizeze.

ADVERTISEMENT

În vara anului 2019, fundaşul dreapta a fost transferat de Gigi Becali pentru 125.000 de euro. În perioada FCSB, Vali Creţu a bifat şi singurele prezenţe în echipa naţională, unde are două selecţii, în 2020.

  • 35 de ani are Vali Creţu
  • 13 meciuri a bifat fundaşul dreapta în acest sezon
ADVERTISEMENT
1,50 este cota BETANO pentru „1 solist” la FCSB - UTA Arad