Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a făcut „primul 11” la CSKA 1948 – FCSB. Apariție surpriză, direct titular

După ce a recunoscut că a făcut schimbările la FCSB - Dinamo 2-1, Gigi Becali a anunțat cine va juca titular în partida cu CSKA 1948.
24.07.2023 | 14:25
Gigi Becali a facut primul 11 la CSKA 1948  FCSB Aparitie surpriza direct titular
Gigi Becali a făcut „primul 11” la CSKA 1948 - FCSB. Apariție surpriză, direct titular. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

La două zile distanță de la victoria FCSB-ului cu Dinamo, scor 2-1, Gigi Becali a oferit câteva declarații la palatul din Aleea Alexandru. Patronul roș-albaștrilor așteaptă să își vadă echipa la lucru și în cupele europene și a anunțat cine va juca împotriva bulgarilor de la CSKA 1948 Sofia.

Octavian Popescu, titular în CSKA 1948 – FCSB

Octavian Popescu n-a apucat să debuteze în acest sezon pentru FCSB. „Decarul” roș-albaștrilor a fost suspendat pentru partidele cu FC U Craiova și Dinamo, dar Gigi Becali promite să îl titularizeze în prima manșă a celui de-al doilea tur preliminar din Conference League.

ADVERTISEMENT

FCSB joacă miercuri, de la ora 20:30, pe terenul bulgarilor de la CSKA 1948. Înaintea primului duel european al roș-albaștrilor din acest sezon, Becali a dezvăluit și motivul pentru care a făcut schimbări la pauza derby-ului cu Dinamo.

„Băluță a fost extraordinar, dar trebuie toți jucătorii rulați în meciurile astea mai ușoare, să știm ce e cu ei. Când îl bagi, cum îl bagi.

ADVERTISEMENT

Ia vezi, ochește bine? Cum ochește? A tras în inimă? Sunt câțiva jucători care trebuie testați. Compagno, Băluță a trecut testul, Djokovic începi echipa cu el, Cordea, David Miculescu.

Vine Tavi, să îl vedem pe Tavi. Îl băgăm pe dreapta. Să îl vedem acum la Sofia. O să aibă timp să joace și Vali Gheorghe pentru că sunt multe meciuri.

ADVERTISEMENT

Lui Ngezana îi mai trebuie timp de acomodare. Așa spune Mircea Lucescu. Jucătorii africani au nevoie de un moment de acomodare. Ei spuneau, dar eu nu cred, că trebuie 3-4 luni de acomodare, așa spune Lucescu. Noi nu ținem cont, după o lună tăiem acomodarea”, a declarat Gigi Becali.

Octavian Popescu a fost suspendat în primele două etape din SuperLiga deoarece a văzut direct cartonașul roșu a ultimei etape din play-off-ul trecut, când, pe Național Arena, FCSB a pierdut fără drept de apel în fața Rapidului, scor 1-5. Golul de onoare al roș-albaștrilor a fost marcat chiar de Tavi Popescu.

ADVERTISEMENT

Să nu uitați! FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI e LIVE și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri de la ora 10:30, doar pe site-ul FANATIK.RO. Pentru cei care nu au reușit să vadă emisiunea, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, prec

Gigi Becali a făcut „primul 11” la CSKA 1948 - FCSB. Apariție surpriză, direct titular

ADVERTISEMENT