Sport

Gigi Becali, conferință la Palat. Ultimele detalii despre contractul lui Chiricheș la FCSB

Gigi Becali a dat ultimele detalii despre contractul lui Chiricheş la FCSB într-o conferinţă la Palat. Latifundiarul a spus că fundaşul are şanse mici să semneze în aceste zile.
24.07.2023 | 13:25
Gigi Becali conferinta la Palat Ultimele detalii despre contractul lui Chiriches la FCSB
Gigi Becali, conferință la Palat. Ultimele detalii despre contractul lui Chiricheș la FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş ar putea fi cel mai tare transfer al verii la FCSB. Fundaşul care a jucat în ultimii ani în Serie A se antrenează cu roş-albaştrii, dar încă nu şi-a pus semnătura pe contractul oferit de Gigi Becali.

Gigi Becali, conferință la Palat: “Chiricheș… Să vedem dacă acceptă oferta”

Într-o conferinţă de presă organizată ad-hoc la Palat, latifundiarul a spus că deocamdată sunt şanse mici ca Vlad Chiricheş să semneze cu FCSB în următoarele zile, dar crede că până la urmă va accepta oferta:

ADVERTISEMENT

“Chiricheș… Să vedem dacă acceptă oferta. (I-ați făcut alta?) Aia de atunci. Chiricheș… O să vedem. Depinde de mai mulți factori. De calificare, de situația de atunci…

(Puteți să îl treceți până mâine pe lista UEFA) Eu știu asta, dar nu putem să îl trecem dacă nu a semnat. Întrebați-l pe el dacă semnează. Azi nu a semnat”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Vreau 15 victorii din 15. Aşa echipă am, de 15 din 15”

Gigi Becali are planuri mari la echipă şi vrea ca FCSB să bată tot în turul campionatului, astfel încât să nu aibă emoţii la campionat. Patronul FCSB-ului a declarat că Ciolacu i-a promis că echipa lui va intra în Ghencea:

Vreau 15 victorii din 15. Aşa echipă am, de 15 din 15. Să fiu campion şi să ne lase. Marcel Ciolacu mi-a spus înainte să fie prim-ministru. Că are datoria şi obligaţia ca Steaua să joace în Ghencea. 

ADVERTISEMENT

Să facă control acolo. Ce e CSA Steaua? Unde există armată care trage cu mitraliera şi cu mingea? Ori tragi cu mitraliera, ori tragi cu mingea”, a spus Gigi Becali.

Coman îl aşteaptă pe Chiricheş: “E un profesionist. Ne va ajuta foarte mult”

Şi jucătorii FCSB-ului îl aşteaptă pe Vlad Chiricheş. Florinel Coman a declarat după derby-ul cu Dinamo că experienţa fundaşului central va ajuta mult echipa:

ADVERTISEMENT

„Îl așteptăm pe Chiricheș. Este un fotbalist extraordinar. Nu are rost să vorbim despre calitatea lui. E un profesionist. Ne va ajuta foarte mult, vom regla mai multe probleme cu el, așa că e clar îl așteptăm. Sper să ne ajute și cu siguranță o va face”, a spus Florinel Coman.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,72 este cota pentru pronosticul „2 solist” la meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB

ADVERTISEMENT