Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Meme Stoica l-a umilit în direct pe Charalambous: “Gigi a făcut schimbările!”

Meme Stoica l-a umilit în direct pe Charalambous când a declarat că Gigi Becali a făcut schimbările în derby. Subiectul a stârnit reacţii aprinse la FANATIK SUPERLIGA.
24.07.2023 | 13:05
Meme Stoica la umilit in direct pe Charalambous Gigi a facut schimbarile
Meme Stoica l-a umilit în direct pe Charalambous: “Gigi a făcut schimbările!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a oficializat ceea ce ştie toată lumea, faptul că Gigi Becali face schimbările la FCSB. Managerul general a declarat în direct că patronul a schimbat cu Dinamo, fiind cu gândul la meciul din Conference League.

Meme Stoica l-a umilit în direct pe Charalambous: “I-a arătat cine este şeful!”

Acest subiect a stârnit reacţii aprinse în direct la FANATIK SUPERLIGA unde Horia Ivanovici şi invitaţii săi au dezbătut subiectul. Iar concluzia este că între Charalambous şi Meme Stoica nu este doar lapte şi miere din moment ce managerul i-a subminat autoritatea antrenorului în direct la TV:

ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită: “Îţi dai seama că acolo este un conflict. Îl mănâncă pe Charalambous. Probabil prea a ieşit antrenorul în faţă. I-a tras-o Meme Stoica. Eu cred că s-a întâmplat ceva. 

Altfel, nu ieşea niciodată Meme Stoica să spună că patronul a făcut schimbările. Noi ştiam. Vestiarul ştie. Eu cred că l-a călcat pe coadă şi i-a arătat lui Charalambous cine este şeful. 

ADVERTISEMENT

Că Gigi este aşa, primul şi cine este primul slujitor al lui Becali: «Eu sunt Meme Stoica»”, a spus Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA

„Schimbările le-a făcut Gigi, să nu mai întrebați. Pentru el, meciul cu bulgarii a început la pauză. Pentru noi nu începuse. La fiecare meci, în toate istoria fotbalului, prima întrebare din vestiar este dacă are cineva probleme.

Nu poți schimba un jucător care se simte foarte bine. Olaru a spus că simte ceva crampe și a fost înlocuit, dar după pauză. Toți vor să joace în derby”, Mihai Stoica la Orange Sport

Horia Ivanovici: “I-a subminat şi public ce mai rămăsese din autoritatea lui Charalambous”

Horia Ivanovici: “Meme-ul nu face aşa… El practic l-a umilit pe Charalambous. Ce ştiam toţi, Meme a oficializat. L-a pus într-o postură penibilă pe Charalambous. Până acum, Meme a apărat cât a putut. 

ADVERTISEMENT

Acum a venit şi i-a dat-o lui Charalambous: «Da, a făcut Gigi schimbările». I-a subminat şi public ce mai rămăsese din autoritatea lui Charalambous”. 

Robert NIţă: “L-a terminat pe Charalambous. Eu aşa cred”

Robert Niţă: “Ştii când mi-am dat seama că este ceva? Când am văzut că Meme Stoica a stat lângă banca tehnică în derby. Gândiţi-vă la câte meciuri stă Meme pe banca tehnică. 

ADVERTISEMENT

El stă când ştie că nu e groasă. Se mai pupă cu ei. Este clar că a vrut să revină puţin în prim plan. Este un om care cunoaşte fotbal, este principalul colaborator al patronului şi este un element important în vestiar. L-a terminat pe Charalambous. Eu aşa cred”. 

Charalambous umilit de Mihai Stoica

ADVERTISEMENT