Sport

Pact secret Gigi Becali – Edi Iordănescu! Ce promisiune i-a făcut patronul FCSB selecționerului

Gigi Becali a dezvăluit o discuție pe care a avut-o cu Edi Iordănescu, motiv pentru care patronul FCSB-ului speră ca „tricolorii” să se califice la EURO 2024.
13.11.2023 | 21:25
Pact secret Gigi Becali  Edi Iordanescu Ce promisiune ia facut patronul FCSB selectionerului
Discuție Gigi Becali - Edi Iordănescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a vorbit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre șansele naționalei României de a se califica la turneul final, spunând că ar fi normal ca „tricolorii” să termine chiar pe prima poziție din grupă.

Discuție Gigi Becali – Edi Iordănescu

Gigi Becali a dezvăluit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” o discuție pe care a avut-o cu Edi Iordănescu, în care selecționerul i-a transmis să nu mai vorbească de rău naționala, recunoscând că și el a greșit în urma unor declarații făcute.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului crede că România se poate califica chiar de pe prima poziție a grupei, însă a mai spus că se bucură doar pentru Darius Olaru și Florinel Coman dacă naționala reușește să se califice la EURO 2024:

„Eu cred că da, cred că ne calificăm și de pe locul 1. Așa ar trebui! Nici nu m-am interesat, nu mă mai interesează de echipa națională.

ADVERTISEMENT

Vreau să se califice echipa națională, pentru că acolo e Olaru și Coman și nu vreau să fiu împotriva copiilor mei. Nu mă mai interesează.

Mă bucur pentru Coman și Olaru, atât! Mă uit la EURO, dar nu e mare bucurie acum, nu mă interesează! Da, m-am considerat nedreptățit, așa e!”.

ADVERTISEMENT

„Nu mai zic, că i-am promis lui Edi!”

„Nu mai vreau să zic, că i-am promis lui Edi că nu mai zic, iar acum spun că vreau să ne calificăm, sunt pentru calificare. Atât! Altceva nu mă întrebați de națională.

Mi-a zis Edi, și-a dat Edi cuvântul că nu greșește intenționat, că a greșit, că a greșit. M-a sunat, iar eu respect că a făcut pasul ăsta”, a continuat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Atunci vreau să ne calificăm, dar nu sunt atât de disperat, nu sunt atât de interesat”, a mai spus patronul vicecampioanei României, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

DISCUTIE Gigi Becali - Edi Iordanescu | Ce crede de CALIFICAREA Romaniei la EURO in BATALIA cu Israel

ADVERTISEMENT