Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a pus ochii pe jucătorii lui CFR Cluj! Pe cine vrea la FCSB: “Toţi sunt valoroşi, dar pe el îl aleg primul”. Exclusiv

Gigi Becali nu ar spune nu unei infuzii de jucători de la CFR. Patronul FCSB-ului a luat la ochi mai mulți fotbaliști ai clujenilor. Dintre toți, Krasniqi e preferatul său.
14.12.2023 | 15:46
Gigi Becali a pus ochii pe jucatorii lui CFR Cluj Pe cine vrea la FCSB Toti sunt valorosi dar pe el il aleg primul Exclusiv
Fotbalistul de la CFR Cluj pe care Gigi Becali L-AR TRANSFERA IMEDIAT. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a analizat lotul CFR-ului după egalul pe care ardelenii l-au reușit în compania echipei sale. Patronul FCSB-ului apreciază forța grupului lui Mandorlini și nu ar refuza să cumpere de la rivală. Tachtsidis e genul de jucător care ar putea face față în echipa lui Charalambous, însă Becali își dorește mai mult.

Becali a vorbit laudativ despre CFR

“CFR, toată echipa este puternică, toată echipa îmi place. Nu pot să spun, nu fac evaluare la toți jucătorii. Tachtsidis e fotbalist, dar nu e ceea ce vreau eu la mijloc. Eu vreau altceva, nu vreau jucător doar de pasă, eu vreau și jucător care se apără.

ADVERTISEMENT

Bine, Tachtsidis e bun, toată echipa CFR-ului e echipă puternică, nu pot să spun cineva, ce și cum. Îmi place de ăla, de cine îmi era mie frică nu au jucat cu el. Din stânga cu el care are viteză. Krasniqi, de cine îmi era mie frică nu au jucat cu el”, a declarat Gigi Becali.

Panagiotis Tachtsidis este un mijlocaș care a jucat în trecut la Lecce, având un număr semnificativ de apariții în meciurile Serie B în sezonul 2020/2021, jucând în 27 de partide și totalizând 1,816 de minute pe teren. În acel sezon, grecul a reușit un gol și a primit 8 cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Tachtsidis și Krasniqi, printre preferații lui Becali

Tachtsidis a venit la CFR Cluj în acest an și a bifat 14 apariții pentru ardeleni. Grecul în vârstă de 32 de ani a reușit 3 goluri în Superliga și a încasat 2 cartonașe galbene. Tachtsidis se poate lăuda cu un CV important ce cuprinde meciuri în Serie A pentru Lecce, Genoa sau Verona.

“Păi da, a intrat, dar nu a jucat de la început. Viteza lui era periculoasă, dacă mă pui să aleg un jucător de la ei, spun Krasniqi, pe el îl aleg, primul. În rest, nu știu, toți sunt valoroși, dar el e cel mai bun.

ADVERTISEMENT

Dacă nu îl vrea și nu joacă cu el să mi-l dea mie”, a spus Gigi Becali, moment în care Horia Ivanovici a întrebat: “Serios? Îl sun pe Neluțu?”. “Da, sună-l”, a fost replica lui Gigi Becali. “Bine, dar vreau comision”, a răspuns Horia Ivanovici.

Ermal Krasniqi a fost adus la CFR Cluj în sezonul trecut. Jucătorul din Kosovo a bifat 19 apariții în acel an și a reușit să înscrie 4 goluri. În actualul sezon, Krasniqi și-a pierdut locul de titular. A bifat doar 10 partide, dintre care 4 din postura de titular.

ADVERTISEMENT

În fiecare săptămână, în zilele de luni, marți și vineri, spectatorii au ocazia să urmărească în direct și în exclusivitate emisiunea FANATIK SUPERLIGA pe FANATIK.RO. Cu transmisie LIVE, show-ul poate fi accesat în premieră chiar în ziua difuzării, începând cu ora 17:30. De asemenea, fanii pot urmări FANATIK SUPERLIGA pe canalul de YouTube al Fanatik și pe pagina de Facebook Fanatik, precum și pe pagina oficială Horia Ivanovici Oficial.

Becali a pus ochii pe jucatori de la CFR

ADVERTISEMENT