Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a rămas surprins când a auzit cât a dat Rapid pe Aioani. „Ce s-o fi întâmplat cu Gică?”

Gigi Becali s-a arătat uimit când a aflat cât a plătit Rapid București pentru transferul lui Marian Aioani de la Gică Hagi.
24.01.2024 | 08:57
Gigi Becali a ramas surprins cand a auzit cat a dat Rapid pe Aioani Ce so fi intamplat cu Gica
Gigi Becali a rămas surprins când a auzit cât a dat Rapid pe Aioani. „Ce s-o fi întâmplat cu Gică?”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid și-a găsit portar titular după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid și l-a luat pe Marian Aioani de la Farul Constanța, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate. Gigi Becali a avut o reacție de milioane după ce a aflat cât au plătit giuleștii lui Gică Hagi la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la 10:30 în fiecare luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO.

Gigi Becali a rămas surprins când a auzit cât a dat Rapid pe Aioani. „Ce s-o fi întâmplat cu Gică?”

Rapid București l-a transferat pe Marian Aioani de la Farul Constanța pentru 400.000 de euro și va debuta în derby-ul cu Dinamo. Suma de transfer al portarului care a câștigat titlul cu formația lui Gică Hagi este jumătate din ceea ce urmează să primească giuleștenii de la Atletico Madrid pentru Horațiu Moldovan.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a aflat la FANATIK SUPERLIGA de transferul momentului în SuperLiga și a rămas surprins de suma de transfer. Patronul de la FCSB nu și-a dat seama de ce Gică Hagi l-a cedat pe titularul său la Rapid pentru doar 400.000 de euro.

„Pai da, l-a dat ieftin Gică! L-a dat ieftin Gică, nu știu ce se întâmplă cu Gică. Adică Aioani 400.000, probabil știa deja”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cine a insistat pentru transferul lui Aioani la Rapid: „A fost dorinșa expres a lui”

Bogdan Lobonț l-a identificat pe Marian Aioani drept înlocuitorul perfect pentru Horațiu Moldovan, însă a mai avut în vizor și alți portari din străinătate. Totuși, Robert Niță a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA că Daniel Niculae și-a dorit să transfere un român.

„În acest transfer are un cuvânt de spus Bogdan Lobonț pentru că pe lista Rapidului a mai fost un portar din România, doi din Bulgaria, un portar din Muntenegru, toți internaționali. Discuțiile în club împreună cu președintele Niculae, domnul Șucu, domnul Angelescu și Bogdan Lobonț au fost de analiză în primul rând.

ADVERTISEMENT

Ultimul cuvânt privind ierarhia portarilor care erau doriți de către Rapid l-a avut Bogdan Lobonț, un fost mare portar și antrenorul cu portarii de la Rapid. I-a clasificat 1,2 și 3. Din fericire titularul postului și pe lista lui Bogdan Lobonț ajunge la Rapid, Aioanei a fost alesul lui Lobonț în primul rând.

A fost dorința expres a lui Daniel Niculae să vină un portar român. Nico spune «Avem nevoie și pentru academia noastră, pentru copii noștri de idoli români, de jucători români. Dacă este nevoie plătim, dăm un ban în plus dacă este nevoie, dar dăm un ban în plus pe un român pe care să îl promovăm, să îl ducem la echipa națională și de acolo să aibă de câștigat fotbalul românesc și domnul Hagi”,a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

GIGI BECALI a rămas uimit când a aflat cât a dat Rapid pentru Aioani