Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a reacționat după declarațiile tatălui lui Rădăslăvescu: „Băiatul ia 10.000, iar omul face 3.000 pe tir”

Gigi Becali a reacționat la declarațiile tatălui lui Rădăslăvescu în urma scandalului produs în partida cu Farul Constanța, partidă câștigată de FCSB cu scorul de 1-0.
04.04.2024 | 13:20
Gigi Becali a reactionat dupa declaratiile tatalui lui Radaslavescu Baiatul ia 10000 iar omul face 3000 pe tir
Gigi Becali a reacționat după declarațiile tatălui lui Rădăslăvescu: „Băiatul ia 10.000, iar omul face 3.000 pe tir”. sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a reacționat la FANTIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la declarațiile pe care tatăl lui Rădăslăvescu le-a făcut după ce fiul său a fost schimbat în prima repriză a partidei Farul – FCSB 0-1.

Gigi Becali, reacție dură la declarațiile lui Rădăslăvescu: „Băiatul ia 10.000, iar omul face 3.000 pe tir”

Omul de afaceri, nu a stat prea mult pe gânduri și a avut o reacție dură la adresa tatălui lui Rădăslăvescu după partida cu Farul, partidă câștigată de FCSB cu scorul de 1-0.

ADVERTISEMENT

„Pai de ce respectă ce zic eu?? Păi omul ia 3.000 pe lună ca șofer de tir, iar băiatul lui, care stă și se plimbă pe teren, ia 10.000 pe lună. Păi omul nu știe asta? Rădăslăvescu, la 19 ani, nu a dat un gol sau o pasă de gol de când e la echipă și ia 10.000 pe lună. Îl respect sau nu pe Gigi Becali? Păi da omul știe că Becali nu-l schimba de nebun.

Băi tata, am vorbit cu taică-su când avea oferte de împrumut. Taică-su m-a sunat atunci și mi-a zis: „Domnu Becali, vă rog eu frumos, nu-l dați pe copil, hai să rămână acolo”. Eu i-am spus că nu el îl dau și că băiatul și cu el trebuie să aleagă.

ADVERTISEMENT

Băiatul are contract, eu nu sunt stăpân de oameni. El pleacă doar dacă vrea, dacă vrea el se duce împrumut. Eu nu sunt stăpân de oameni. Eu sunt stăpân de averea mea și de curtea mea” a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali: „La mine în curte, eu stăpânesc ceea ce tu faci”

Gigi Becali a mai avut o reacție neașteptată. Acesta consideră că FCSB este proprietatea lui, iar jucătorii sunt niște slujitori care trebuie să asculte de el cât timp sunt sub contrat cu echipa.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt stăpân de oameni. Eu sunt stăpân de averea mea și de curtea mea. Ești în curtea mea, sapi la mine în curte, sapi cum îți spun eu. Dar când pleci din curtea mea, eu nu mai sunt stăpânul tău. Nu mă interesează ce faci tu. Asta e mentalitatea mea, ca să înțeleagă toată lumea. La mine în curte, eu stăpânesc ceea ce tu faci.

Tu când ești la mine în curte, ești slujitorul meu și slujești ceea ce eu îți spun. Când pleci de la mine din curte, ești liber, nu mai ești slujitorul meu. Eu nu sunt stăpân de oameni. Eu sunt stăpân doar la ce este pe proprietatea mea. Dar oamenii n-au de unde să înțeleagă asta, ei cred că Becali este stăpân de oameni, cu sclavi.

ADVERTISEMENT

Nu sunt bă sclavi, la mine slujitorul trebuie să fie drept credincios. Când are 10.000 de euro, cum poate să zică taică-su că n-am făcut bine. Uite, toți băieți care au vrut. Ianis Stoica a vrut apartament de 200.000 de euro, ia apartament de 200.000 euro. Scade din salariu. Adrian Șut vrea apartament, i-am luat apartament. Scade din salariu”, a mai adăugat patronul celor de la FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali a reacționat după declarațiile tatălui lui Rădăslăvescu

ADVERTISEMENT
Tags: