Sport

Gigi Becali a reacționat după delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul CFR Cluj – FCSB: ”Nu mai are voie să greșească”

Delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul CFR Cluj - FCSB nu îl deranjează pe Gigi Becali, în ciuda faptului că în trecut l-a acuzat pe centralul din Carei că-i ajută pe ardeleni.
13.04.2022 | 19:57
Gigi Becali a reactionat dupa delegarea lui Istvan Kovacs la derbyul CFR Cluj  FCSB Nu mai are voie sa greseasca
Delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul CFR Cluj - FCSB a declanșat un val de critici din partea oficialilor roș-albaștri. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” este cel mai mare contestatar al lui Kovacs în fotbalul românesc și l-a catalogat pe acesta în dese rânduri drept “hoţ”.

Delegarea lui Istvan Kovacs la CFR Cluj – FCSB nu-l deranjează pe Gigi Becali

Doar că înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB, din etapa a 5-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, Gigi Becali a surprins când a explicat de ce este mulțumit cu delegarea lui Istvan Kovacs, însă a ținut să-i dea un avertisment arbitrului.

ADVERTISEMENT

”Vreau să vă întreb asta despre Istvan Kovacs. Păi cum arbitrează el în Europa și îl laudă toată lumea și nu face nicio greșeală? Asta o să îl întreb și eu după meci, dacă greșește ceva. O să îl întreb ‘Cum arbitrezi tu în Champions League, când e presiunea mare, cu echipe mari?’. Cu alte cuvinte, ești arbitru mare, bun și știi. Păi atunci nu ai voie să greșești. Asta o să îl întreb eu.

În al doilea rând, cel mai important lucru… dacă el nu va da două cartonașe galbene, cum n-a dat, dacă îi lași să joace agresiv și nu îi dai galben din prima, normal că după aceea înseamnă că ești cu ei. Asta mă deranjează pe mine. Arbitrează măcar la jumătate cum ai arbitrat în Champions League!”, a declarat Becali, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Becali nu-i mai acordă circumstanțe atenuante lui Kovacs

Omul de afaceri consideră că Istvan Kovacs este la acest moment cel mai bun arbitru român, după ce Ovidiu Hațegan a luat o pauză forțată din cauza unor probleme medicale, și își dorește ca acesta să se ridice la nivelul prestațiilor pe care le are în cupele europene.

”Nu știu dacă e rea voință. O să vedem, dacă e. Dacă își permite la valoarea și la numele pe care îl are. Acum el e numărul 1. Eu nu sunt supărat că l-au delegat pe el, pentru că el e cel mai bun la ora actuală. Mai e Feșnic, dar el e cel mai bun.

ADVERTISEMENT

Atâta vreau, arbitrează corect. Dacă e galben, să fie galben. Dacă e fault, să fie fault. Că offside-ul îl vede tușierul și ridică sau nu ridică. Nu e mare lucru. Nu mai poți să spui acum că nu știe Istvan Kovacs ce sunt galbenul și faultul.

Nu mai poți să spui ‘Domne, a greșit’. Gata, el nu mai are voie să greșească. Pentru că e un arbitru mult prea experimentat. Din punctul meu de vedere, a fost delegat bine. Atât îi cer: să arbitreze ca un arbitru”, a încheiat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Cel mai așteptat meci din Casa Pariurilor Liga 1, derby-ul CFR Cluj – FCSB, programat, duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30, se va disputa cu casa închisă, după ce spectatorii au achiziționat deja toate biletele puse în vânzare.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,32 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT