Sport

Arde Gruia! S-au vândut toate biletele pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB

Cel mai așteptat meci din Casa Pariurilor Liga 1, derby-ul CFR Cluj - FCSB, se va disputa cu casa închisă, după ce spectatorii au achiziționat deja toate biletele puse în vânzare.
13.04.2022 | 15:50
Arde Gruia Sau vandut toate biletele pentru derbyul CFR Cluj  FCSB
Cel mai așteptat meci din Casa Pariurilor Liga 1, derby-ul CFR Cluj - FCSB, se va disputa cu casa închisă, după ce spectatorii au achiziționat deja toate biletele puse în vânzare. Sursă foto: Flaviu Buboi /SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cu șase etape înainte de finalul sezonului, echipa lui Dan Petrescu are un avans de cinci puncte în clasament, dar ”roș-albaștrii” se pot încununa campioni dacă se impun în toate partidele rămase.

CFR Cluj – FCSB se dispută cu casa închisă. Anunțul ardelenilor privind biletele

Un astfel de meci suscită un interes ridicat în rândul fanilor, mai ales că ardelenii pot lua o opțiune importantă pentru al cincilea titlu consecutiv dacă înving, astfel că toate biletele pentru întâlnirea CFR Cluj – FCSB s-au epuizat cu patru zile înainte de fluierul de start.

ADVERTISEMENT

”CFR Cluj – FCSB, cu casa închisă! Toate biletele disponibile pentru meciul CFR Cluj – FCSB s-au epuizat. Vă mulțumim pentru interes! Ne vedem duminică pe stadion!”, este mesajul postat de gruparea din Gruia pe pagina de Facebook.

Pe lângă suporterii gazdelor care vor fi majoritari, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a dezvăluit pentru FANATIK că jucătorii lui Toni Petrea vor avea parte de o susținere uriașă la derby-ul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Normal că ne mobilizăm pentru meciul cu CFR Cluj. Primesc sute de telefoane din toată țara pentru meciul cu CFR Cluj. Cu siguranță vom fi prezenți în număr foarte mare. Toată lumea la Cluj!”, a declarat Mustață în exclusivitate pentru FANATIK.

Kovacs, delegat la derby-ul din Gruia

Finanțatorul Gigi Becali e sigur că FCSB poate să câștige în Gruia și chiar să ia titlul în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, mai ales după ce a văzut desfășurarea meciurilor din acest campionat, când ”roș-albaștrii” au câștigat multe puncte în prelungiri, iar CFR Cluj a pierdut puncte după minutul 90.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, FANATIK a aflat că situația este una tensionată la CFR Cluj, patronul Neluțu Varga fiind supărat pe antrenorul Dan Petrescu. Mai exact, acesta este nemulțumit de modul în care tehnicianul a gestionat vestiarul de la începutul lui 2022. Și în principal este vorba despre transferurile pe care ”Bursucul” le-a cerut, Varga le-a rezolvat băgând mâna în buzunar, iar acum antrenorul nu-i bagă în seamă pe cei nou veniți.

Derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 5-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa duminică, 17 aprilie, de la ora 20.30. Acest joc va fi condus de Istvan Kovacs, unul dintre cei mai contestați arbitri de către Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Deși este considerat un apropiat al ardelenilor, FCSB nu a pierdut niciun meci în acest sezon cu Istvan Kovacs la centru. ”Roş-albaştrii” au învins Universitatea Craiova (4-1), Dinamo (6-0), Rapid (3-1) şi au remizat cu FC U Craiova (2-2).


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,37 este cota pentru „1x și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT