Sport

Gigi Becali a refuzat ajutorul lui Cristi Borcea! “Bă, ești nebun, nici dacă mor!”

Cristi Borcea a vrut să îi ofere ajutorul lui Gigi Becali, însă, finanțatorul lui FCSB a refuzat. Finul patronului a vrut să îl ducă la o clinică de înfrumusețare.
26.12.2023 | 10:20
Gigi Becali a refuzat ajutorul lui Cristi Borcea Ba esti nebun nici daca mor
Cristi Borcea a vrut să îi ofere ajutorul lui Gigi Becali, însă, finanțatorul lui FCSB a refuzat. Finul patronului a vrut să îl ducă la o clinică de înfrumusețare.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a refuzat ajutorul lui Cristi Borcea atunci când finul său s-a oferit să îl ducă la o clinică de înfrumusețare pentru a face câteva operații estetice. Patronul celor de la FCSB nici nu a vrut să audă de așa ceva, iar refuzul său are legătură cu divinitatea și credința.

Gigi Becali a refuzat ajutorul lui Cristi Borcea!

Finanțatorul celor de la FCSB a mărturisit că finul său s-a oferit să îl ducă la o clinică de înfrumusețare în urmă cu câțiva ani. Însă, Gigi Becali a refuzat categoric ajutorul lui Cristi Borcea în acest sens. Latifundiarul din Pipera este orientat către tot ceea ce înseamnă biserică și credință și nu este de acord cu astfel de intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

“Mi-a spus și mie, bă, nașule, te duc face aia așa, te fac de 25 de ani. Și i-am zis, bă, ești nebun! Nici dacă mor, îmi tai capul, pune capul pe buturugă și îmi tai capul! Taie-mi capul, dar cum să fac operație? Mă fac de râs la bătrânețe, am 66 de ani, vreau să mor cu demnitate, să mor cu Hristos!

Mă duc acum să fac operații? Pentru ce? Eu fug de femei. Pentru ce îmi trebuie? Ce, nu aș putea și eu? Cu bani plătești, iei frumuseți. Orice vârstă are moralitatea și frumusețea ei. Rușine este!”, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

ADVERTISEMENT

“Te înfrumusețezi, te afemeiezi!”

“Eu i-am spus lui odată. Când vorbesc, nu vorbesc despre tine, că nu vreau să-mi supăr finul. El e un om extraordinar ca suflet. Orice face omul pe dinafară, primește sufletul pe dinăuntru.

Te parfumezi, îți afemeiezi sufletul. Îți faci fața, afemeiezi sufletul. Toate idolatriiile și frumusețile pe care le faci pe dinafară, primește sufletul în interior. Adică ce faci? Te înfrumusețezi, te afemeiezi!

ADVERTISEMENT

Afemeiezi sufletul pentru că orice face omul pe dinafară ia sufletul pe dinăuntru. Asta cu operațiile la bărbați este o operă drăcească. Pentru ce să fac? Mă fac frumos pentru ce?

Mă fac frumos dacă vreau să mă placă femeile. Dacă nu mă interesează femeile, ce mă mai interesează pe mine? Aaa, mă îngrijesc cât de cât, așa e bine să avem grijă și de trup.

ADVERTISEMENT

Nu e Dumnezeu împotriva să îngrijim, să ne înfrumusețăm trupul cu niște haine, să ne placă să fim frumos îmbrăcați, să fim curați, numai să facem niște lucruri care să afecteze nu afectăm sufletul că suferă cu trupul odată”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.65 este cota pentru „NG” la meciul FCSB - UTA Arad