Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a spus clar dacă îi e frică de Rapid. „Staff-ul meu ținea cu CFR, eu cu Rapid. Îi mai ajută și arbitrii”

Gigi Becali a declarat că în continuare principala ameninţare la titlu este CFR Cluj. Patronul FCSB a dezvăluit că a ţinut cu Rapid în derby-ul din Gruia.
12.02.2024 | 11:30
Gigi Becali a spus clar daca ii e frica de Rapid Stafful meu tinea cu CFR eu cu Rapid Ii mai ajuta si arbitrii
Gigi Becali a spus clar dacă i-e frică de Rapid. „Staff-ul meu ținea cu CFR, eu cu Rapid. Îi mai ajută și arbitrii”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB îşi menţine avansul de 9 puncte faţă de Rapid în SuperLiga. Giuleştenii s-au impus cu 1-0 în derby-ul cu CFR Cluj din Gruia şi rămân principala urmăritoare a roş-albaştrilor în campionat.

Gigi Becali a spus clar dacă i-e frică de Rapid: “Eu tot mai mare teamă am de CFR Cluj”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că tot de CFR Cluj îi e mai frică în lupta pentru titlu şi a declarat că a ţinut cu Rapidul la derby-ul din Gruia cu echipa lui Adrian Mutu:

ADVERTISEMENT

“Niciodată nu poţi să spui nicio virgulă. De exemplu, nu îmi place de Craiova, dar vreau să mănânce bătaie, să scap de ei definitiv. Nu mi-e teamă de ei (n.r. Rapid), dar vreau să scap definitiv de ei.

A, dacă ajung la 15 puncte atunci gata, nu e nicio virgulă De Craiova am scăpat. Craiova nu mai… Care e lotul Rapidului? Hai să vedem Burmaz, Rrahmani, avea Mititelu 3-1.

ADVERTISEMENT

Nu e frumos, stau eu să comentez. Lasă-i în pace. Hai ca să nu zic urât de Rapid. Eu tot mai mare teamă am de CFR Cluj, dacă se deşteaptă Mutu şi înţelege maşinăria mai repede. 

“Tot staff-ul ţinea cu CFR Cluj, eu cu Rapid”

Mai repede vreau să scap de CFR Cluj decât de Rapid. Ieri, tot staff-ul ţinea cu CFR Cluj. Că e mai periculoasă Rapidul, că mai trag şi arbitrii cu ei. Şi că arbitrul e mai periculos.

ADVERTISEMENT

Că Daniel Niculae e pe la Federaţie. Nu speculaţi, nu e vorba de corupţie. E vorba de amiciţie, nu fac aluzie, pe cuvânt. Se vede că nu mai fac arbitri, nu mai vor. Tot staff-ul ţinea cu CFR Cluj, eu cu Rapid.

Ei spuneau că mai mult le e frică de Rapid şi eu le-am spus că mi-e mai frică de CFR Cluj. Am câştigat eu. Atunci o să vorbim (n.r. după meciul direct). Atunci e adevărul, dacă ne bat pot să mai spun ceva?

ADVERTISEMENT

“Dacă îi batem în meci direct şi îi bate şi Craiova, i-am scos de pe traiectorie”

Dacă ne bat a la Feşnic, e altceva. Crezi că în fiecare zi e primăvară? Că vine Papeau şi driblează pe acolo… Să vedem. Până atunci poate se mai fac alte 4-5 puncte.

Dacă îi batem în meci direct şi îi bate şi Craiova, i-am scos de pe traiectorie. Eu zic că Rotaru are lot mai bun decât ei (n.r. Rapid)”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali a spus clar dacă i-e frică de Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: