Sport

Mutu trece repede peste CFR Cluj – Rapid 0-1, primul eșec în Gruia: “Nu mă afectează! Capul sus!”

Adrian Mutu a pierdut a doua partidă ca tehnician a lui CFR Cluj, după ce ardelenii au fost învinși de Rapid, scor 0-1, în etapa 25 a SuperLigii.
10.02.2024 | 23:51
Mutu trece repede peste CFR Cluj  Rapid 01 primul esec in Gruia Nu ma afecteaza Capul sus
Adrian Mutu, învins de Rapid. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost învinsă de Rapid, scor 0-1, golul fiind marcat de Damjan Djokovic, fostul jucător al clubului din Gruia. În acest moment, Rapid urcă pe poziția secundă în clasament, distanțându-se la 3 puncte de CFR, ocupanta locului 3.

Adrian Mutu, învins de Rapid

După ce și-a făcut debutul pe banca lui CFR Cluj cu o victorie împotriva Petrolului, scor 1-2, în etapa trecută, Adrian Mutu a fost învins pe teren propriu de fosta sa echipă, Rapid.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, tehnicianul român nu s-a arătat supărat și a analizat greșelile elevilor săi.

”În această seară cred că a fost un meci echilibrat. Deși am avut o posesie bună, mingea nu a circulat așa cum îmi doream. Poate din cauza terenului, poate și din cauza faptului că nu am fost conectați și am greșit multe pase.

ADVERTISEMENT

Am fost cam lenți, Rapidul a luptat, a stat în defensivă, nu ne-am creat destule șanse. În ambele meciurile ale mele la CFR rezervele au ajutat, in această seară nu am reușit. Golul a fost unul norocos. Trebuia să fim mai rapizi, poate mai concreți”, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu: ”Rapid este o candidată la titlu”

Tehnicianul lui CFR Cluj crede că Rapid a fost mereu una dintre formațiile care se bat la titlu în SuperLigă și speră ca jucătorii săi să obțină maximul de puncte pe viitor.

ADVERTISEMENT

”Rapid a fost mereu o candidată la titlu.Cred că această victorie nu face prea mare diferență. Era important să ne câștigăm meciurile, nu vreau să vorbesc despre altă echipă acum. Am stat în jumătatea lor, dar trebuia să facem mult mai mult.

Nu mă afectează înfrângerea, nu trebuie să facem capăt de țară din asta, important e să învățăm din asta, să ridicăm capul din pământ și să mergem mai departe”, a declarat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Obiectivul lui Adrian Mutu la CFR Cluj

Cristi Balaj a anunțat la FANATIK SUPERLIGA obiectivul lui Adrian Mutu la CFR. Clujenii s-au calificat în sferturile Cupei României și își propun să câștige competiția care îi califică în preliminariile Europa League.

Președintele ardelenilor anunță că obiectivul minim al lui Adrian Mutu este câștigarea Cupei României și calificarea în grupele unei competiții europene.

ADVERTISEMENT