Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a stabilit cât costă biletele dacă FCSB ajunge în Champions League: „Crește și la noi prețul”. Exclusiv

Gigi Becali a stabilit cât vor costa biletele la meciurile FCSB-ului, dacă echipa intră în Champions League. Veștile nu sunt bune pentru fanii roș-albaștrilor
08.04.2024 | 09:00
Gigi Becali a stabilit cat costa biletele daca FCSB ajunge in Champions League Creste si la noi pretul Exclusiv
Gigi Becali a stabilit cât costă biletele dacă FCSB ajunge în Champions League: „Crește și la noi prețul”. FOTO: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

Gigi Becali continuă să viseze. La un pas să câștige primul titlu cu FCSB după nouă ani de secetă, latifundiarul din Pipera se gândește cum să ajungă din nou în Liga Campionilor. Pentru acest obiectiv, patronul liderului din SuperLiga a anunțat deja câteva transferuri de top.

Gigi Becali a dezvăluit prețul biletelor la meciurile FCSB-ului din Champions League

FCSB este ultima echipă din România care a jucat în grupele UEFA Champions League. Se întâmpla în sezonul 2012-2013, când antrenor era Laurențiu Regecampf. Gigi Becali vrea să repete isprava în 2024, cu Elias Charalambous la timonă.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera este extrem de mulțumit de tehnicianul cipriot, pe care vrea să îl țină la echipă indiferent de ofertele care ar putea veni din Golf. Dacă Charalambous are parte de vești bune, fanii FCSB ar putea să nu vadă cu ochi buni planul patronului în legătură cu biletele de Champions League.

„Acum, dacă te duci în Liga Campionilor, iei 50 de milioane. Păi numai din bilete iei 10. 50.000 de spectatori la fiecare meci. 10 milioane iei numai din bilete.

ADVERTISEMENT

Încet, încet creșete și în România economia. Crește și la noi prețul. O să pun și eu 100 de euro biletul. Vrei să vezi FCSB în Liga Campionilor? 100 de euro biletul. 500 de lei, 300 de lei”, a dezvăluit Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

Gigi Becali: „Fac puncte anul ăsta în Europa!”

Până la grupele Ligii Campionilor mai este însă drum lung. FCSB trebuie mai întâi să câștige matematic titlul. După trei etape din play-off și după 2-0 cu Universitatea Craiova, FCSB e pe locul 1, la distanță de zece puncte de olteni și de CFR Cluj și la 13 de Rapid.

ADVERTISEMENT

FCSB n-a mai luat titlul din 2015 și, pentru acest obiectiv a sacrificat chiar cupele europene. Roș-albaștrii n-au ajuns sezonul acesta nici măcar în grupele Confrence League. Becali promiste însă că lucrurile vor sta altfel de la vară.

„Trebuie să ai două echipe, că nu poţi să duci pe două fronturi şi vreau campionatul şi la anu’, să mă duc în Liga Campionilor! Fac puncte anul ăsta în Europa! De ce să beneficieze altul de punctele mele? Că fac puncte multe anul ăsta!

ADVERTISEMENT

Liga Campionilor şi în grupe fac puncte multe de tot! Şi mă duc şi în primăvara de Liga Campionilor, în optimi! Alo, aţi văzut un cal maro? (n.r. râde)”, a adăugat patronul liderului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT
Tags:
3,20 este cota Betano pentru pronosticul „X solist” la partida CFR Cluj – FCSB