Sport

Gigi Becali a stabilit obiectivul FCSB în returul cu Silkeborg: “Asta o să le spun jucătorilor ca să spele ruşinea!”. Exclusiv

Gigi Becali a fost supărat după umilinţa suferită de FCSB la Silkeborg, scor 0-5. Într-un dialog cu FANATIK, patronul FCSB a dezvăluit ce obiectiv va avea echipa la retur.
08.10.2022 | 18:20
Gigi Becali a stabilit obiectivul FCSB in returul cu Silkeborg Asta o sa le spun jucatorilor ca sa spele rusinea Exclusiv
Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri în cupele europene în deplasarea de la Silkeborg. Danezii au câştigat cu 5-0 şi au taxat strategia roş-albaştrilor de a folosi rezervele în confruntarea din Conference League.

Gigi Becali a stabilit obiectivul FCSB în returul cu Silkeborg: “Trebuie să dea şi ei cinci ca să spele ruşinea!”

Gigi Becali a declarat pentru FANATIK că în returul de pe Arena Naţională, FCSB va folosi titularii şi le va cere jucătorilor să marcheze tot cinci goluri, pentru a spăla ruşinea:

ADVERTISEMENT

“La retur o să le cer să dea şi ei cinci goluri ca să spele ruşinea asta. Ăsta este obiectivul la retur. Trebuie să dea şi ei cinci ca să spele ruşinea. Asta le spun jucătorilor ca să spele ruşinea”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

“Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ

Patronul celor de la FCSB a ameninţat că va face curăţenie în iarnă, pe lista neagră a latifundiarului fiind Răzvan Oaidă, Bogdan Rusu, Marco Dulca şi Andrei Dumiter:

ADVERTISEMENT

“Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta.

Adică nu îmi închipuiam. Acum, într-un fel îmi pare bine că ştiu unde sunt, ştiu unde mă aflu, ştiu ce jucători am. Ştiu că sunt praf. Ăia sunt praf, nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să scăpăm de ei. Să iei atâtea goluri…

ADVERTISEMENT

Am zis că mergem, poate câştigăm, poate facem un egal, poate mâncăm bătaie. Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ. Eu nu am crezut că am dat bani pe aşa ceva.

“Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România”

Toţi jucătorii care au fost pe teren au fost luaţi cu bani. S-au dat bani pe ei: 1 milion şapte sute, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Toţi jucătorii au fost luaţi cu bani. Toţi au fost luaţi cu bani.

ADVERTISEMENT

Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm. Au contracte, o să vedem cum facem“, a spus Becali pentru FANATIK.

Nici Dică n-a scăpat: “De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine”

Gigi Becali l-a criticat şi pe Nicolae Dică după acest eşec, spunând că este şi vina antrenorului ceea ce s-a întâmplat, mai ales că el este omul care îi cunoaşte pe jucători de la antrenamente:

“Şi lui Dică am ce să îi reproşez. El îi antrenează. Într-un fel, vina este a mea, dar nu am ştiut că este aşa. E şi vina mea şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine”, a spus Becali.

Returul dintre FCSB şi Silkeborg se va disputa joi, de la ora 22:00 pe Arena Naţională. Chiar dacă au 1 punct şi golaveraj dezastruos, 1-8, roş-albaştrii au în continuare şanse de calificarea mai departe.

  • 0 şuturi pe poartă a avut FCSB în meciul din Danemarca
  • 5.000.000 de euro a cheltuit Gigi Becali pe transferuri în această vară

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT